|
Policzmy ile Nas jest...
elora |
|
Unregistered

|
jesteś już, jesteś
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
Dzięki elora za dopisanie
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
elora jeszcze jedna uwaga - nie wiem dlaczego? - raczej to pytanie... - dlaczego, może to celowo, lubelskie cioteczki mają jakby, uporządkowane są w dwie listy alfabetyczne. Nie za bardzo wiem czy to celowo czy tak ktoś nie zauważył a może tego nie da się zmienić? Oj, tak głowę zawracam...
|
|
|
elora |
|
Unregistered

|
eva, chodzi o to, że jak się wejdzie w listę miejscowości, to najpierw jest jedna a potem druga "porcja" uczestników ułożonych alfabetycznie imionami. układa się to automatycznie
|
|
|
beata-oln |
|
Unregistered

|
Uprzejmie proszę o dopisanie mnie do listy. Kwadraciki podpisuję Beata Olsztyn. Pierwszy był dawno temu, dwa kolejne jutro wysyłam pocztą.
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE (eva @ Apr 20 2008, 21:14) | ok, rozumiem - sprawdze to ......... w wolnej chwili |
znaczy się juuuuuuuuuuuuuutroooooooooo?
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
To była tylko taka wolna uwaga, niezobowiązująca do natychmiastowego działania...
|
|
|
mila |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
elora |
|
Unregistered

|
proszę bardzo, to moje zadanie
|
|
|
smyk |
|
nie do opanowania

|
Podnoszę temat Chciałam poinformowac, że wracam do obowiązków  . a więc uzupełniania listy. Przez ładny kawał czasu zastępowała mnie elora, której bardzo, bardzo dziękuję za pomoc i za szybką reakcję przy szukaniu zastępstwa A więc: jeśli wyhaftowałaś/eś juz jakiś kwadracik/logo, uszyłaś/eś kołderkę/poduszkę/kwadracik paluszkowy, zrobiłaś/eś kartkę (i zostało juz to przesłane do nas) albo w inny sposób przyczyniłeś się do radość dzieci w ramach naszego projektu (np. ofiarowanie kanwy, muliny,itp)... a ciągle nie ma cię na tej liście
to napisz o tym w tym wątku, na PM-a, GG albo emaila
podaj imię (nick-jeśli jesteś zarejestrowana/ny na forum), miejscowośćJednocześnie bardzo proszę o: 'dowód' (niestety takie jest życie) tzn. napisanie co się zrobiło, i bardzo mile widziane linki do galerii, lub forum, co nie będę ukrywała ułatwi mi pracę
|
|
|
smyk |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0559 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|