|
k. 846 Karolinka odzywa się po latach
cebulka |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
dla mnie ten list samo sedno tego, czym są kołderki QUOTE | Witam, 6 lat temu moja córka Karolinka otrzymała od kołderkowych cioć uszytą przez Panią cudowną, kolorową kołderkę. Chciałabym ponownie serdecznie podziękować za ten cudowny prezent. Przez ostatnie lata kołderka towarzyszyła nam w wielu chwilach zarówno tych radosnych, jak i trudnych i smutnych. Okazało się, że biologiczny ojciec Karolinki nie jest gotowy na wychowanie dziecka, zwłaszcza z problemami, jakiś czas byłyśmy więc same. Na szczęście poznałam mojego wspaniałego męża, który praktycznie wychował Karolinkę jak własną córkę, teraz ma też dwuletniego braciszka. Wzrok Karolinki funkcjonuje obecnie znacznie lepiej, dobrze widzi na niewielką odległość i w miarę radzi sobie z samodzielnym poruszaniem (jest zdecydowanie łatwiej na znanym terenie). Trzy lata temu zdiagnozowano u Karolinki autyzm dziecięcy, ma też stwierdzoną niedoczynność przysadki mózgowej, w związku z czym przyjmuje hormon wzrostu. Kołderka była z nami na wszelkich badaniach, zawsze otulała Karolinkę podczas kilkudniowych wizyt w szpitalach, to jej najukochańsza maskotka i choć już od dawna jest zdecydowanie za mała żeby mogła się nią przykryć nigdy się z nią nie rozstaje. We wrześniu Karolinka rozpoczęła naukę w pierwszej klasie, w szkole dla dzieci z autyzmem. Wierzę, że wiele z jej cudownych postępów i osiągnięć jest związanych z niesamowitą, dobrą energią, przekazaną wraz z naszą kołderką. Dziękuję w imieniu własnym i całej naszej rodziny raz jeszcze, wykonujecie cudowną pracę 💕 Może się wydawać, że to tylko połączone skrawki materiału, dla nas zawsze był to kawałek domu, który mogliśmy wszędzie zabrać ze sobą.
Pozdrawiam Dagmara, mama Karolinki
|
|
|
|
Beata |
|
nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

|
|
|
|
jadwisia49 |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
Dona2000 |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
MagdaK |
|
nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0673 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|