Przypominam nowym ciociom, i starszym zapominalskim, że podpis na kwadracie powinien : być niezbyt duży (dyskretny) nie dominować nad obrazkiem mieścić się w przepisowym kwadracie 20cm na wzorek
ja mam pytanko w kwestii podpisywania się wraz z nazwą miejscowości. Co zrobic jak jest straasznie długa? Jestem z Dąbrowy Górniczej i do tej pory podpisywałam tylko DG. Prawie dla nikogo nic ten skrót nie mówi. Teraz wyszyłam kilka zapasików i wpisałam pełną nazwe miasta, no ale ... Powiedzcie same czy zostawić czy wypruć, jeszcze sa u mnie.
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Grupa: Leon Zawodowiec
QUOTE (monia123 @ Oct 20 2007, 18:57)
Przypominam nowym ciociom, i starszym zapominalskim, że podpis na kwadracie powinien : być niezbyt duży (dyskretny) nie dominować nad obrazkiem mieścić się w przepisowym kwadracie 20cm na wzorek
wg mnie Twój podpis na kwadraciku przepisowo spełnia powyższe punkty , a że mieszkasz w dłuuugim mieście, to nie Twoja wina Jest dobrze
dziękuję za wsparcie Swoją droga jest to jakieś wyzwanie, takie wkomponowanie długaśnej nazwy żeby nie raziła za bardzo. Jedna ze znajomych cioteczek mieszka w Dąbrowie Górniczej - Ząbkowicach
Jedna ze znajomych cioteczek mieszka w Dąbrowie Górniczej - Ząbkowicach
nio, to małe wyzwanie
dobrze ze zadna nasza cioteczka nie mieszka w walijskiej miescinie Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch bo miała by nielichy problem
Jedna ze znajomych cioteczek mieszka w Dąbrowie Górniczej - Ząbkowicach
nio, to małe wyzwanie
dobrze ze zadna nasza cioteczka nie mieszka w walijskiej miescinie Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch bo miała by nielichy problem
w Polsce by to nie przeszło w rubryczkach licznie wypełnianych formularzy by sie nie zmieściło