Tak sobie pomyslalam, ze moze bysmy zrobily Lukaszowi jeszcze jedna mala niespodzianke - moze mozemy indywidualnie wyslac do Łukasza karteczki z okazji Komunii - ja sobie pomyslalam, ze wysle, taka kupną, bo nie bardzo umiem zrobic i nie mam za czego, ale mysle, ze akurat w tej sytuacji wazna dla chlopca bedzie pamiec.
Nie mamy zgody od rodzicow chlopca na pokazywanie zdjec (tam jest taka nieciekawa sytuacja i w zasadzie starsza siostra matkuje chlopcu) ale ten chlopczyk, mimo tego w jakim jest stanie (jest calkowicie sparalizowany) ma takie rozesmiane i ciekawskie oczy, wloski obciete na jezyka i okularki - jest naprawde niezwykle sympatyczny i pogodny.
Chlopczyk mieszka w szpitalu i na pewno jego pokoj pieknie by wygladal w karteczkach z Komunijnymi zyczeniami. Z reszta same czytałyście, że chłopczyk zaprasza wszystkich i na pewno bylaby to dla niego ogromna niespodzienka gdyby dostal karteczki z roznych miejsc od kolderkowych Cioc .
Moze "komunisci" AniB podpisaliby sie na jednej wspolnej karteczce jako ten sam komunijny rocznik
Wiem, ze mialysmy sporo na glowie w zwiazku z poduszkami i jestesmy troszke zmeczone, ale moze na wyslanie jednej, malej karteczki jeszcze starczy nam sil
Jesli bylyby chetne dziewczyny, to podam adres szkoly, z ktorej "pochodzi" terapeutka Łukasza, ktora wszystko organizuje i na ten adres i na nazwisko Łukasza mozna te karteczki wyslac, tak, zeby przed 3 czerwca dotarly