|
Kołderki na wystawie w Łodzi
wiedźma |
|
Unregistered

|
JA mam kołderkę zapasową uszytą. To moja pierwsza kolderka, więć żadne arcydzieło... Ale jeśli potrzeba- mogę wyslać w poniedziałek.
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
Wiedźmo, to wcale nie chodzi o to, żeby to były arcydzieła. Weszłaś w szycie z dużym zapałem i Twoje pierwsze prace są naprawdę bardzo dobre! Jesli origrażka ma opowiedzieć o kołderkowym projekcie, to akurat bardzo dobrze sie składa, że będzie mogła miec do dyspozycji taką debiutancką kołderkę.
|
|
|
origrażka |
|
wpadł po uszy

Grupa: Użytkownik

|
Dziewczyny - super - ślijcie co macie - myślę, że dobrze byłoby tak 4-5 kołderek mieć, jakąś podusię - mam dwie takie niemal "kołderkowe" które uszyłam dla syna, to w razie czego wezmę. Evo, jasne, że odbiorę, ja też mieszkam w Śródmieściu, nie będzie problemu, mój numer telefonu to 505 930 642 - jeszcze jakieś dwa tygodnie będę go używać, bo zmieniam telefon. Tylko lepiej niedziela, bo w sobotę mam zajęcia w przedszkolu. Debiutanckie jak najbardziej
|
|
|
eva |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
|
|
|
Pierzasta |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
wiedźma |
|
Unregistered

|
Więc poproszę adres. ;) I kordle proszę wystawić z napisem, że to pierwsza kordła w moim nastoletni życiu ;) Pchnę prirytetem w poniedziałek.
|
|
|
Pierzasta |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0589 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|