Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(11) « Pierwsza ... 7 8 [9] 10 11  ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Kołderki na wystawie w Łodzi
eva
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

Origrazka, ja koncze jedana duza kolderka - zostala mi lamowka i logo (niestety mam jakis szyciowy kryzys i idzie mi wszystko jak krew z nosa hands81.gif hands81.gif hands81.gif), ale wlasnie gadalm z kolega, ktory jedzie na weekend do Lodzi i moglby ta kolderke zabrac (oczywiscie skoncze ja) , ale Ty musialabys ja odebrac sama, kolega bedzei miala jakies zajecia w samym Centrum Lodzi w sobote i niedziele - wiec moze to nie bedzie dla Ciebie duzy klopot, bo bedzie przez kilka godzin w jednym miejscu>

co Ty na to? rolleyes.gif
PMEmail Poster
wiedźma
Quote Post

Unregistered

JA mam kołderkę zapasową uszytą. To moja pierwsza kolderka, więć żadne arcydzieło... Ale jeśli potrzeba- mogę wyslać w poniedziałek.
AniaB.
Quote Post

Unregistered

Wiedźmo, to wcale nie chodzi o to, żeby to były arcydzieła. Weszłaś w szycie z dużym zapałem i Twoje pierwsze prace są naprawdę bardzo dobre! Jesli origrażka ma opowiedzieć o kołderkowym projekcie, to akurat bardzo dobrze sie składa, że będzie mogła miec do dyspozycji taką debiutancką kołderkę. abbra.gif
origrażka
Quote Post

wpadł po uszy

Grupa: Użytkownik

Dziewczyny - super - ślijcie co macie - myślę, że dobrze byłoby tak 4-5 kołderek mieć, jakąś podusię - mam dwie takie niemal "kołderkowe" które uszyłam dla syna, to w razie czego wezmę.
Evo, jasne, że odbiorę, ja też mieszkam w Śródmieściu, nie będzie problemu, mój numer telefonu to 505 930 642 - jeszcze jakieś dwa tygodnie będę go używać, bo zmieniam telefon. Tylko lepiej niedziela, bo w sobotę mam zajęcia w przedszkolu.
Debiutanckie jak najbardziej em87.gif
PMEmail Poster
kasia.winna
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: GEDOM

Ja mam zapasowa podusie, ktorej jakos do Tesi nie moge wyslac.
Moge wyslac do Ciebie
to ta

PMEmail Poster
origrażka
Quote Post

wpadł po uszy

Ale śliczna smile.gif
Basik jest chyba od jutra w Warszawie, to może jakoś się domówicie? Lub ten znajomy Evy nie wystraszy się jednej podusi smile.gif
Jutro doładuję telefon, to zadzwonię do basi i potem do ciebie.
PMEmail Poster
Basik
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

Kasiu Aniu, rzeczywiście jestem od jutra w Warszawie i moge zabrać Twoją poduszeczkę. Zaraz poślę Ci telefon na PM ale Eva też ma mój numer.
Jest jeszcze jeden efekt naszego pobytu na festiwalu. Dzisiaj dowiedziałam się, że pasmanteria Wojtek szykuje dla kołderek prezent gwiazdkowy w postaci muliny i kanwy.
Skontaktowali się już z tego co wiem z Niesią.
PMEmail Poster
eva
Quote Post

nie do opanowania

Cieszymy sie bardzo ze swiatecznego prezentu zabawa.gif zabawa.gif zabawa.gif zabawa.gif zabawa.gif
PMEmail Poster
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

pasmanteria Wojtek szykuje dla kołderek prezent gwiazdkowy
Ja pier... nie_powiem.gif

Hurrraaa! brawa1.gif hurra1.gif Prezent gwiazdkowy dla kołderek zabawa.gif
PMEmail PosterICQ
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

jak prezenty daja to i ja zatancze icon_mrgreen.gif zabawa.gif zabawa.gif zabawa.gif
PMEmail Poster
wiedźma
Quote Post

Unregistered

Więc poproszę adres. ;) I kordle proszę wystawić z napisem, że to pierwsza kordła w moim nastoletni życiu ;) Pchnę prirytetem w poniedziałek.
eva
Quote Post

nie do opanowania

uszylam dzis poduszeczke z zapasowego kwadracika z od AgiW (lezal u mnie kilka miesiecy nie_powiem.gif ) . Poduszczeczka bardzo prosta, ale kwadracik taki sliczny ze wyslarczylo dodac gwiazdkowe materialy, zeby baletniczka miala ladna oprawe (zbyt dobrze tego nie widac, ale na obrazku jest sporo delikatnych gwiazdek, ktore sie pokazaly baletniczce jak sie przewrocila icon_mrgreen.gif ) Wysle ja w poniedzialek

Origrazka - zostaw ja moze potem u siebie, bo bedziesz szyla kolderke nr 301 dla Michalka a on ma 6-cio letnia siostrzyczke Marlenke, wiec moze dla niej bylaby ta poduszeczka rolleyes.gif

tutaj poduszeczka

Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Załączony obrazek
PMEmail Poster
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

Eva przepiekna, Aga, slicznosciowy hafcik.....
brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif cmokacz.gif cmokacz.gif cmokacz.gif cmokacz.gif cmokacz.gif cmokacz.gif
PMEmail Poster
origrażka
Quote Post

wpadł po uszy

Prześliczna ohmy.gif I haft i gwiazdeczki brawa1.gif
PMEmail Poster
aga w.
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Validating

QUOTE (Pierzasta @ Dec 9 2006, 21:46)
(...)Aga, slicznosciowy hafcik.....(...)

dygacz.gif

Eva ohmy.gif ja wiedziałam, że cudną podusię zrobisz z tej padniętej brawa1.gif em87.gif hurra1.gif
fajnie, że trafi do siostry Michałka bo na kołderkę dla niego wyszywałam klownika oko1.gif
PMEmail PosterAOL
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (11) « Pierwsza ... 7 8 [9] 10 11  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0589 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved