|
Kołderki na wystawie w Łodzi
AniaB. |
|
Unregistered

|
MagdaK, a ja i tak Cię kocham!
|
|
|
krzysia |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
eva |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
Moje wrazenia po Lodzkim spotkaniu - bedzie w punktach, bo ja lubie w punktach 1) co do samego przedsiewziecia, to zdziwila mnie jednak ilosc odwiedzajacyc, toz to rekodzielo - niby niszowy rynek, ale ilosc zwiedzajacych naprawde duzo 2) co do koderke - to generalnie bardzo pozytywn stosunek wszyskich, ktorzy podchodzili do stoiska, to jest bardzo mile i daje zastrzyk energii do dalszej pracy. To niezwykle przyjemne, kiedy widzi sie zainteresowanie innych osob i to powod do malutkiej dumy, ze moze sie reprezentowac taki projekt TO, ze bylo nas tak duzo po drugiej stronie stoiska sprawialo wrazenie "sily" projektu, to gadanie, smianie itp pokazywaly nasza "naturalnosc". Rozdanych zostala cala masa ulotek - czyli ziarno zasiane, czekamy na plony 3)Po raz kolejny napisze o naszych KOCHANYCH LODZIANKACH-bo napracowaly sie co nie miara i caly czas sa na posterunku i byly doskonale zorganizowane i zadbaly i kazdy szczegol i najmniejszy brobiazg - tak zeby wszsytko gralo 4)tak naprawde, to nie da sie tego opisac, bo to trzeba byc, a najlepsze to jest to, ze wsrod kolderkoych ciotek i wujkow (uklony dla Jacka - meza Cebulki) nie mozna sie czuc obco i nieswojo - widzimy sie po raz pierwszy, ale a chwile jest tak, jakbysmy sie znaly od dawna A z wydarzen prasowych to jest mini-wywiad na 2 stronie Wyborczej lodzkiej i zdjecie z Krakowa i na dodatek zdjecie jest w innym artykule - ale poza tym wszystko sie zgadza TU JEST ARTYKULA TU ZDJECIE OD KOMPLETU Z ARTYKULEM NIE OD PARY
|
|
|
Pierzasta |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
eva |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
eva |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
ola77 |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
Ojejku, jejku!  Aż nie wiem, co napisać! Dziewczyny!
|
|
|
wiedźma |
|
Unregistered

|
normalnie kochane jesteście i wspaniale też
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.6563 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|