Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(11) « Pierwsza ... 3 4 [5] 6 7 ... Ostatnia » ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Kołderki na wystawie w Łodzi
AniaB.
Quote Post

Unregistered

MagdaK, a ja i tak Cię kocham! icon_mrgreen.gif hhaahhaa.gif
origrażka
Quote Post

wpadł po uszy

Grupa: Użytkownik

A pojechałam tylko po szczoteczkę do zębów (i piżamkę), były korki i do przystanku daleko i jak wróciłam, to nie było nikogo prawie sad.gif i teraz Kasia śpi u mnie w domu i koty nic a nic jej nie przeszkadzają sonic.gif no bo jak tylko Kasia to zmieściła się u mnie, a mój syn tak się cieszył, że wreszcie może będzie spać na materacu na podłodze.
I też mówię dobranoc - gazety kupione i Kasia zabierze smile.gif
PMEmail Poster
MagdaK
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

Główna Forum Albumy Hyde Park Telegramy Nasza galeria Galeria kołderek
hands81.gif ja to chyba ślepa gienia jestem hands81.gif nigdy na to nie zwracałam uwagi ohmy.gif , ale chyba dlatego, że to drobny druk icon_mrgreen.gif , no to wyszłam na kompletnego matoła rencia.gif

nie ma to jak przespać się z problemem rolleyes.gif , rano wszystko jest bardziej przejrzyste i czytelne slonko.gif
PMEmail Poster
krzysia
Quote Post

nie do opanowania

Zdjęcia pięknie oddają atmosferę przy kołderkowym stoliku, przygotowałyście go wspaniale, same też się specjalnie przygotowałyście wub.gif jedną osobę to ledwo rozpoznałam icon_mrgreen.gif . Te nici , tamborki..... dla uczniów, to był ogrom pracy fizycznej i logistycznej. 0029.gif 0029.gif 0029.gif Kocham Was nie_powiem.gif cmokacz.gif
PMEmail Poster
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

Zdjęcia pięknie
brawa1.gif hurra1.gif ...a MgadaK wub.gif bezbłędna icon_mrgreen.gif hhaahhaa.gif lezeikwicze.gif
MagdaK, a ja i tak Cię kocham!
ja też wub.gif 08.gif
PMEmail PosterICQ
eva
Quote Post

nie do opanowania

Moje wrazenia po Lodzkim spotkaniu - bedzie w punktach, bo ja lubie w punktach rolleyes.gif

1) co do samego przedsiewziecia, to zdziwila mnie jednak ilosc odwiedzajacyc, toz to rekodzielo - niby niszowy rynek, ale ilosc zwiedzajacych naprawde duzo rolleyes.gif

2) co do koderke - to generalnie bardzo pozytywn stosunek wszyskich, ktorzy podchodzili do stoiska, to jest bardzo mile i daje zastrzyk energii do dalszej pracy. To niezwykle przyjemne, kiedy widzi sie zainteresowanie innych osob i to powod do malutkiej dumy, ze moze sie reprezentowac taki projekt
TO, ze bylo nas tak duzo po drugiej stronie stoiska sprawialo wrazenie "sily" projektu, to gadanie, smianie itp pokazywaly nasza "naturalnosc". Rozdanych zostala cala masa ulotek - czyli ziarno zasiane, czekamy na plony nie_powiem.gif

3)Po raz kolejny napisze o naszych KOCHANYCH LODZIANKACH-bo napracowaly sie co nie miara i caly czas sa na posterunku i byly doskonale zorganizowane i zadbaly i kazdy szczegol i najmniejszy brobiazg - tak zeby wszsytko gralo 0029.gif 0029.gif 0029.gif

4)tak naprawde, to nie da sie tego opisac, bo to trzeba byc, a najlepsze to jest to, ze wsrod kolderkoych ciotek i wujkow (uklony dla Jacka - meza Cebulki) nie mozna sie czuc obco i nieswojo - widzimy sie po raz pierwszy, ale a chwile jest tak, jakbysmy sie znaly od dawna rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

A z wydarzen prasowych to jest mini-wywiad na 2 stronie Wyborczej lodzkiej i zdjecie z Krakowa i na dodatek zdjecie jest w innym artykule - ale poza tym wszystko sie zgadza icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

TU JEST ARTYKUL

A TU ZDJECIE OD KOMPLETU Z ARTYKULEM NIE OD PARY
PMEmail Poster
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

Eva, dzieki ze znalazlas czas na opisanie swoich wrazen, mi osobiscie troszke przykro ze nie mozna byc wszedzie, ale z drugiej strony to jest taki niesamowite, ze tak doskonale sie uzupelniamy.
Dla Was wszystkich kolejna porcja usciskow
abbra.gif 08.gif abbra.gif 08.gif abbra.gif 08.gif abbra.gif 08.gif abbra.gif 08.gif
PMEmail Poster
eva
Quote Post

nie do opanowania

Rozmawialam przed chwila z Basia i Basia mi powiedzaila, ze przyszly PAnie, ktore wypytywaly o projekt a potem za chwile sie wrocily i zapytaly czy moga nam podarowac kilka motkow mulinki i poszly i kupily na stoisku sklepowym 10 motkow i podarowaly nam em87.gif em87.gif em87.gif

PMEmail Poster
eva
Quote Post

nie do opanowania

Ostatnio jak rozmawialam z Basia, to musialysmy przerwac, bo wlasnie bylo ogloszenie wynikow w konkursie na prace i na stoisko i Basia musiala wrococ do Hali. ohmy.gif

no to czekam na jakies wiesci

no to czekam dalej

jest telefon - odbieram i slysze zaplakany glos Basi ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

"Ewa, byly same wyroznienia........ a kolderki dostaly specjalna nagrode, wszystkie bylysmy na scenie, dostalysmy jakies paczki z prezentami - nie wiem co jeszcze nie rozpakowalysmy. Ewa. ale oni powiedzieli, ze jestesmy ...........z Lodzi, eva zadzwon za chwilke"

No przeciez nie szkodzi z ta Lodzia - wazne, ze ......... no wiecie co jest wazne - ale sie ciesze wub.gif wub.gif wub.gif

Mam nadzeiej, ze Basia plakala ze wzruszenia a nie z powodu Lodzi ohmy.gif

Ide dzwonic do Basi
PMEmail Poster
eva
Quote Post

nie do opanowania

No to juz wiem wiecej:

Po wreczeniu wszystkich wyroznien zostala ogloszona nagroda specjalna dla projektu Kolderek za jeden usmiech i dziewczyny zostaly poproszone na scene i wszystki dzielnie poszly. Pani poprosila Basika o zabranie glosu, ale Basikowi wzruszenie odebralo mowe, wiec pani powidziala kilka zdan o projekcie i potem mowila dzielna Origrazka.

Prezenty to piekny kufereczek z mulinami, pocieta na kwadraty kanwa, wielki wzornik mulin ariadny, anchora i chyba DMC i zestaw z baletnica - taki nadrukowany - ja sie nie nam to nie wiem jaka to seria i jakies drobiazgi dla dziewczyn. -Bede zdjecia a Basik wszystko przywiezie do Wardzawy na macanie

ale emocje, ale emocje wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
PMEmail Poster
eva
Quote Post

nie do opanowania

dostalam SMSa, ze ten obrazek to Błękitne tancerki firmy Anchor wym 35,5 na 25 cm rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
PMEmail Poster
ola77
Quote Post

nie do opanowania

Dziewczyny! Bardzo jesteście dzielne, widać, ile serducha włożyłyście w tę wystawę 08.gif 08.gif 08.gif 08.gif !

Nagroda specjalna ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ... Jak mawia nasza Miszczyni: ale emocje, ale emocje wub.gif wub.gif wub.gif ...
PMEmail Poster
AniaB.
Quote Post

Unregistered

Ojejku, jejku! wub.gif Aż nie wiem, co napisać! zabawa.gif
Dziewczyny!
08.gif
wiedźma
Quote Post

Unregistered

normalnie kochane jesteście wub.gif

i wspaniale też 08.gif
kasia.winna
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: GEDOM

I ja tam bylam ale ucieklam przed godzina 0
Bylo super, ale muzyki ludowej nie bede w stanie sluchac chyba przez rok sonic.gif
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (11) « Pierwsza ... 3 4 [5] 6 7 ... Ostatnia » Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.6563 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved