|
Kołderki na wystawie w Łodzi
MKatarynka |
|
Unregistered

|
|
|
|
mycha |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
mcm2 |
|
Unregistered

|
|
|
|
Helena |
|
Unregistered

|
|
|
|
Jolcia |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
|
|
|
Helena |
|
Unregistered

|
QUOTE (Pierzasta @ Oct 15 2006, 19:53) | Helenka lap te glowe, bo bez glowy to trudno cos popelnic, nijak sie nie da wyhaftowac nawet jednego krzyzyka |
muszę w takim razie jak już mam taaaki sukces szybciorem lecieć robić mojej mamie tego bażanta na zeszłoroczne imieniny bo trza następny kwadracik zrobić  logo popełniłam ale bez punto scritto [bo nienawidzę tego robić] i tak se kwitnie jestem z was dumna że takie jesteście że macie jeszcze siłę promować kołderki
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE (Helena @ Oct 15 2006, 20:30) | logo popełniłam ale bez punto scritto [bo nienawidzę tego robić] |
To wykończ je ściegiem za igłą.
|
|
|
Helena |
|
Unregistered

|
QUOTE (AniaB. @ Oct 15 2006, 20:43) | QUOTE (Helena @ Oct 15 2006, 20:30) | logo popełniłam ale bez punto scritto [bo nienawidzę tego robić] |
To wykończ je ściegiem za igłą. |
 nawet nazywanie tego "za igłą" nie pomaga
|
|
|
majola |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
Atkabe |
|
wpadł po uszy

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
lilka |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
Dziewczyny, jestem bardzo z Was dumna i bardzo Wam wdzieczna, ze tyle pracy wlozylyscie w przygotowania. Zaluje, ze nie moge sledzic tego wszystkiego na biezaco tylko tak z doskoku, ale to, co czytam, przeroslo moje oczekiwania. Wiem, ze tam na srodku, to bylo dziwnie, troche strasznie, troche wspaniale, ale dzieki Wam bedzie nas wiecej. Wielkie brawa dla Was i mnostwo usciskow
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0549 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|