Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(4) [1] 2 3 ... Ostatnia » ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> same niecenzuralne słowa, mi się cisna na usta
ena
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

własnie wróciłam z poczty .Okazało się ze kołderkę szytą dla Krzysia (236) bezczelnie ktos ukradł walek.gif Złożyłam wymagana reklamacje ale to nam niestety kołderki nie zwróci wsciekly.gif

Nie wiem co postanowimy, czy Krzyś dostanie kołderke zapasową czy bedziemy oddtwarzac te cudowne Batmanowo -Spidermanowe kwadraciki.Ja zgłaszam gotowośc powtórnego uszycia kołderki.

Dziewczyny nawet nie wiecie jaka jestem zła.Naczelniczka poczty przepraszała , kajała sie , a ja i tak z trudem panowałam nad soba by nie wrzeszczeć . Nigdy dotąd nie zdarzyło mi się by paczka nie doszła do adresata, a tu masz i to jeszcze taka wazna paczka sad.gif

Czekam na decyzje
PMEmail PosterAOL
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

No nieeee wsciekly.gif
Poczta przegięła w tym momencie wsciekly.gif Nie liczę już tych priorytetów co to tylko się tak nazywaja i kosztują sonic.gif

Teraz pytanie: czy mamy zapsową kołderkę o podobnej tematyce hands81.gif ?
PMEmail PosterICQ
idunia
Quote Post

Unregistered

o rety <płacze>
ena abbra.gif
poczto polska walek.gif
mam pytanie - ile kosztuje wysyłka kołderki ?, może kurierem byłoby pewniej sad.gif
ena
Quote Post

nie do opanowania

QUOTE (idunia29 @ Sep 5 2006, 15:05)

mam pytanie - ile kosztuje wysyłka kołderki ?, może kurierem byłoby pewniej sad.gif

gdy rok temu przegladałam oferte róznych firm kurierskich( z poczta włacznie) koszt przesyłki kołderki wynosi 30,- i więcej złotych.
paczka pocztowa priorytetowa( polecona , wartościowa też nie daje gwarancji dotarcia ) waha sie w zależności od wagi od 8-10 złotych.
PMEmail PosterAOL
MKatarynka
Quote Post

Unregistered

Nieee, no, nie mam słów!

No ja pierniczę!
senzasperanza.gif senzasperanza.gif senzasperanza.gif senzasperanza.gif senzasperanza.gif

Na razie musze ochłonąć, żeby myślec co dalej... rencia.gif
Renulek
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

Kasia niestety nie da się ustalić na jakim etapie bo oni sami nie wiedzą rolleyes.gif przynajmniej tak się tłumaczą sonic.gif

zawsze kiedy cokolwiek wysyłam -wchodząc na pocztę dostaję odruch wymiotny rencia.gif teraz wysylam tylko przesylki z głównej poczty bo przynajmniej o paru pośredników jest mniej sonic.gif i większe prawdopodobieństwo, że nie zginie rolleyes.gif ale mimo wszystko przez ostatni rok poginęła mi masa przesyłek i paczek i to z rzeczami które np. ktoś zamówił, więc wszystko musiałam robić od początku rencia.gif

a jeśli chodzi o kołderkę to mogę tylko wsciekly.gif wsciekly.gif wsciekly.gif wsciekly.gif

Ena zażądaj koniecznie odszkodowania i to w najwyższej możliwej wysokości rolleyes.gif wiem, że to nie zrekompensuje straty ale przynajmniej na jakieś nici będzie rencia.gif
PMEmail Poster
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

nic do tej kolderki nie robilam, ale jezeli bedzie trzeba cos wyszyc a nie bedzie chetnych to ja sie zglaszam

slowa na dwa p nawet nie napisze wsciekly.gif
PMEmail Poster
moniqueee
Quote Post

Unregistered

sad.gif nawet nie wiem co powiedzieć a0942.gif a0942.gif a0942.gif a0942.gif a0942.gif

Obawiam się, że musimy ogłosić ekspresowe zapisy, chociaż na minimum 3 kwadraciki z Batmanem, Spidermanem i koszykówką, bo zwierząyka na pewno jakieś znajda się w zapasach.

W zapasach niestety mamy tylko 1 kołderkę z 12 kwadratów, a niestety ona nie ma nawet 1 kwadracika, który by pasował do tematyki.
MKatarynka
Quote Post

Unregistered

Tesia już jest zaalarmowana. Ma ponoć jakąś koszykówkę i spidermana i sporo zwierzątek.

Monia wieczorem uruchomi zapisy na kilka kwadratów ekspresowych.

Prawdopodobnie będa wysyłane bezpośrednio do eny, która uszyje ekspresowo nową kołderkę.

Rodzice Krzysia także zostaną zawiadomieni o sytuacji.

Wciąż nie mogę się otrząsnąć bo do tej pory sądziłam, że poczta jest dość bezpieczna... rencia.gif
Adrianna
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

znam te uczucia - wszak kiedyś na poczcie zginął mój kwadracik z sową dla Marcinka.
Jeśli będzie potrzeba - wyszyję coś szybciutko.
Ja bym nawrzeszczała na poczcie - podziwiam Cię, ena, że nie nawrzeszczałaś......
PMEmail PosterUsers WebsiteAOL
moniqueee
Quote Post

Unregistered

QUOTE (MKatarynka @ Sep 5 2006, 17:16)
Tesia już jest zaalarmowana. Ma ponoć jakąś koszykówkę i spidermana i sporo zwierzątek.

O, no to cudownie, to może uruchomić zapisy tylko na 1 kwadracik na imię+Batmana?
ena
Quote Post

nie do opanowania

tak miedzy nami to miałam ochote nie tyle wrzeszczeć co kopać sonic.gif
przesyłke skradziono w Poznaniu- przynajmniej oni się kapneli ze mają papiery a brak przesyłki. sad.gif Napisali że przesyłke skradziono. Praktycznie naczelnik mojej poczty nie jest winien więc jak tu krzyczec- ale opowiadając o zawartosci przesyłki i o naszej akcji widziałam ze jej było strasznie głupio i naprawde przykro.
Odszkodowanie - owszem jakieś bedzie , ale jak sie dowiedziałam sa to standardowe kwoty, na pare szpulek nici pewnie starczy- wiadomo poczta nie nie skłonna do płacenia . Nawet gdyby zwracali kwote której bym się domagała to jak wycenic dar naszych serc? czym wynagrodzić Krzysiowi długie czekanie? No czym.
Boszzzz, dlaczego ludzie potrafią byc tak bezinteresownie okrutni, przeciez złodziejowi nic z tej kołderki nie przyjdzie.Jezeli już otworzył paczke i zobaczył co jest w srodku, przeczytał listy, czemu nie zgłosił jako uszkodzonej? Dotarła by do adresata. Mnie to już spotkało. Kogos skusiła przesyłka kwadracików od Tesi. Otworzył koperte, zobaczył.........i puścił dalej jako uszkodzona. Szła trzy tygodnie , ale doszła.
PMEmail PosterAOL
eva
Quote Post

nie do opanowania

ena i autorki kwadracikow abbra.gif abbra.gif abbra.gif To jest takie przykre i kompletnie bezsensowne sad.gif
PMEmail Poster
kasia.winna
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: GEDOM

Uroczyscie rzucam klatwe na zlodzieja. Zeby mu zeby wszystkie wypadly a do jedzenia mial tylko orzechy w skorupkach, a z drugiej strony zeby mu sie hemoroidy zrobily, o!

PMEmail Poster
kinga
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: GEDOM

Ale jestem zła wsciekly.gif
Jak będzie trzeba to wyszyję jeszcze raz kwadracik z imieniem. To co już zaczynać ?
PMEmail Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (4) [1] 2 3 ... Ostatnia » Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.1587 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved