|
same niecenzuralne słowa, mi się cisna na usta
Malgosia P. |
|
Unregistered

|
Co za świństwo. Ludzie sa okropni. Co przyjdzie złodziejowi z tej kołderki? Ano, da swojemu dziecku, albo sprzeda za parę złotych na bazarku. Już on chyba dobrze wiedział po co to bierze.
Co do odszkodowań, to wyższego możnaby się spodziewać tylko wtedty, gdyby to poszło jako paczka z podaną wartością. Wtedy należy przy wysyłce podać wartość, i za to się płaci, że przyjmą taką wartościową paczkę (nie wiem ile się płaci). Za to odszkodowania można się domagać stosownie do podanej wartości. Nie jestem pewna, czy tyle ile się podało, czy tylko część, ale zawsze więce3j niż gdy wartość nie była podana.
Tak przynajmniej kiedyś było, może teraz jest inaczej?
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
Koszt paczki z podaną wartością rośnie wraz z tą zadeklarowaną wartością. Można to sobie obliczyć NA STRONIE poczty polskiej
|
|
|
Niedzielka |
|
Unregistered

|
|
|
|
mcm2 |
|
Unregistered

|
monia masz racje zgłosić na policje lub zgłosić pisenmą skargę do działu kontroli czy coś wtym stylu jeśli paczki są przekazywane z poczty na pocztę czy też pobiera ją listonosz musi potwierdzić odbiór z poczty celem dostarczenia adresatowi więc po szmurku do kłębka czyli do złodzieja
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0444 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|