Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(3) 1 [2] 3  ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Małgosia J ma juz swoja kołderke (232), relacja foto :)
cebulka
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

08.gif 08.gif 08.gif 08.gif
PMEmail Poster
eva
Quote Post

nie do opanowania

Witaj Mamo MAłgosi - dzikujemy za sliczne zdjecia i sliczne usmiechy wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Artykul swietny - pokazujacy przede wszystkim, ze mozna, czesto wbrew wszystkim i wszystkiemu i ze warto chcec i ze jest wsrod nas cala masa swietnych ludzi, z ktorymi mozna gory przenosic.

Chyba najtrudniej jest znalezc w sobie dosc sil, zeby powiedziec moje dziecko jest i ma takie sama prawa jak inni, bo niczym sie od innych nie rozni, niczym co mialoby je w jakikolwiek sposob dyskryminowac. Kompletnie nie moge pojac tego, ze sa ludzie, ktorzy nie rozumieja tak elementarnycvh rzeczy i z ktorymi trzeba walczyc o prawa swojego dziecka, dlatego tym wiekszy podziw mam dla kazdego, kto ma wystarczajaco duzo determinacji, zeby "takich" ludzi po prostu ingorowac i uparcie,krok po kroku realizowac swoj cel, ale dla tak cudownych dzieci warto przeniesc gory 0029.gif 0029.gif 0029.gif 0029.gif 0029.gif
PMEmail Poster
lucyna112
Quote Post

Unregistered

Mamo Małgosi, Twoja córeczka jest poprostu śliczna.Chochliki w oczach widać nawet na ekranie komputera. abbra.gif
kankanka
Quote Post

Unregistered

"Płowa Grzywka" to piękne indiańskie imię dla ślicznej dzielnej dziewczynki, trzymam kciuki mocno, mocno, mocno za Ciebie "Mała Wojowniczko z chorobami". A Ciotkom za uszycie tak ślicznej kołderki wielkie gratulacje 08.gif i ściskam Was z całej siły abbra.gif
Antosia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

Cudowny Płomyczek! abbra.gif abbra.gif abbra.gif abbra.gif
PMEmail Poster
Anielka
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

Super zdjecia i swietny artykuł.
Dzieci z ZD sa mi szczegolnie bliskie, a Twoja Iskierka Mamo Malgosi jest przesliczną i radosną dziewczynką wub.gif
PMEmail Poster
MagdaK
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

QUOTE (Lenka @ Dec 7 2006, 13:33)
I radość na buzi grzeje serce.. wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
PMEmail Poster
majola
Quote Post

nie do opanowania

Swietnie i suuuuuuuuuper Basta dzięki za tyle zdjęc i relację 0029.gif
PMEmail Poster
krzysia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

Basiu wub.gif jako posłaniec jesteś doskonała abbra.gif abbra.gif abbra.gif
I radość na buzi grzeje serce..

Małgosia wub.gif mimo chorób zawsze nosi na buzi radość, bardzo się cieszę, że wreszcie ma swoją kolderkę 0029.gif 0029.gif 0029.gif
PMEmail Poster
Mama Małgosi J.
Quote Post

Unregistered

W piątkowej "Współczesnej", w dziale "Mój Białystok" jest fotka Małgosi i Jej prześlicznej kołderki oraz kilka słów o kołderkowej akcji.
Ponieważ swój skaner (i drukarkę) zaniosłam do siedziby Stowarzyszenia JEDEN ŚWIAT - notkę zeskanuję nieco później smile.gif

A dzieciaki nie mogą się nacieszcyć barwnymi i przytulnymi prezentami. Dzisiaj kołderkę pożyczyła na jedną noc dziesięcioletnia Zosia - a najfajniejsze, że teraz starsze córki uczą Małgosię w bardzo miły sposób kolorów. No i okazało się, ze część liter Gosia już zna smile.gif
Postaci z kwadrqacików rozpoznała wszystkie, teraz nauka kolorów ruszy na pewno bardzo!

DZIKUJEMY!!!!
eva
Quote Post

nie do opanowania

pamietam jak wymyslalysmy to, jaka ma byc ta kolderka, zeby mogla jak najlepiej sluzyc Magłosi i z jedenj strony byc ladna ale z drugiej pomagac w nauce. Toz my nie mamy w zasadzie zadnych doswiadczen i nie wiemy jak najlepiej dotrzec do kazdego dzieciaczka, ale jak widac serce jest najlepszym podpowiadaczem wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
PMEmail Poster
Mama Małgosi J.
Quote Post

Unregistered

I jak się okazało - podpowiedziało bezbłędnie brawa1.gif
Siostry mają teraz zajęcie! Nie nudzą się! A jak się cieszą ze swoich poduszeczek!
I z jakim entuzjazmem uczą Małgosię! Aż miło popatrzeć. Oto dowód:
user posted image
Więcej "kołderkowych" fotek tutaj!
Inne fotki mojej psotki
A tu - notka prasowa (króciutka, ale za to swieżutka):
user posted image
Mam nadzieję, ze ktoś sie zainteresuje, choć wyraźnego apelu w notce nie ma. Jest za to podana strona, tylko nie wiem, skąd taka skomplikowana...
No nic, miejmy nadzieję, ze bnęda i inne artykuły.
I szkoda, ze ja mam lewe ręce do robótek...

Dziękuję za ten szeroki usmiech i wielką radość, jaką wywołało u mojej córci dziełko tylu życzliwych i przyjacielskich serc , pracowitych rąk smile.gif
AniaSa
Quote Post

wpadł po uszy

No i się poryczałam post-7-1087307038.gif Piękna ta kołderka podusie i cała relacja. Pamiętam jak dziewczynki szyły tę kołderkę na spotkaniu w Warszawie. Widziałam ją i macałam.........robi wrażenie jest cudna.

Dziewczynki dla Was za kołderkę 08.gif 08.gif. Jest powodem wielu usmiechów. hurra1.gif hurra1.gif hurra1.gif hurra1.gif
PMEmail PosterIntegrity Messenger IM
klaudia
Quote Post

Unregistered

fantastycznie!!!!! 08.gif 08.gif
basta
Quote Post

nie do opanowania

Taki oto art. ukazał się we wczorajszej "Gazecie Współczesnej '

jest on dość "duży" więc został pocięty na kawałki, ale wszystko jest czytelne em87.gif em87.gif em87.gif em87.gif

Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Załączony obrazek
PMEmail PosterAOL
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0537 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved