Drogie kochane Ciocie Kołderkowe wczoraj dotarła do nas paczka z piekna kolderka dla Dawida i podusia dla Damianka jest to prawdziwe dzielo sztuki jesteście Wielkie dziękujemy wam wszystkim za tak wielkie serca. w najblizszych dniach postaram sie wysłac pare fotek i bardziej szcegółowo opisze wrazenia naszych pociech.
Dziękujemy Dziekujemy, Dziekujemy Bozena Romek Dawidek i Damianek
DZień Dobry mam na imię Bożena i jestem mamą Dawidka Lasonia.Dawidek już otrzymał swoja kołderke, chcielibysmy jeszcze raz podziekować cioci EVIE za uszycie przecudnej kołderki i poduszeczki dla braciszka. Radość była i jest ogromna nie tylko chłopców ale i nas rodziców,dziekujemy również ciociom które wyszyły te piękne kwadraciki bez których ta kołderka nie miała by takiego uroku, dziekujemy za karteczkę i życzenia noi dziekujemy cioci z Łodzi która wyprała i wyprasowała kołderke i podusie.W naszych sercach jest ogromna radość i wdzięczność i jest nam ogromnie miło że są wsród nas tak dobre osoby, które poświecaja bezinteresownie swój czas. Nasza kołderka juz zajmuje honorowe miejsce Dawidek postanowił ze ma byc na wierzchu i w nocy jest jako dodatkowa kołderka a w dzien jako narzuta na łóżko. Kochane ciocie przysyłam kilka zdjęc.Jesteście WSPANIAŁE DZIEKUJEMY i pozdrawiamy i życzymy dużo dużo zdrowia.Dawidek Damianek Bożena i Romek
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
ooo widzę, że zaplątał się tu mój kwadracik, jaka piekna z niego podusia i jak cieszy małego chłopca-super. I w ogóle ta kartka z napisem dla nas pięknie uszyte
Monia - co do tego kwadracika to wyszlo niezle poplanie z pomieszaniem. Po pierwsze kwadracik, ktory byl przeznaczony na poduszke dla Damiana (wyszyty specjalnie przez adudi) dodalam przez nieuwage do kolderki dla Dawida Jak juz kolderka byla gotowa, to ktoras z przytomych dziewczyn zauwazyla, z nie ma pilkarskiej poduszki dla Damiana i wtedy Lenka napisala, ze ma jeden pilkarski kwadracik i powstala poduszczka
Ale to nie koniec opowiesci..............., ale ja jej nie moge kontynuowac Moze Lenka .............. chociaz nie wiem, czy mnie nie zabije, ze zaczelam ten temat ale ja nie jestm mistrzem w dochowywaniu tajemnic
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)