Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(6) « Pierwsza ... 2 3 [4] 5 6  ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Kołderka dla Emilki (310), Kubuś oraz kolor różowy i niebieski
dorota62mt
Quote Post

Unregistered

Ilość patchworku w patchworku jak najbardziej prawidłowa i ślicznie skomponowana. NAWET dla mnie. Czy Wy się ze mnie nie nabijacie? Mogę się nabzdyczyć? Tak na chwilę... obrazony2.gif
eva
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

dorota - jasne, ze sie z Ciebie nabijamy, ale wiemy, ze mozemy i wiemy, ze jestes OKI i sie nie obrazisz. Kochamy sie nabijac z kogos abbra.gif abbra.gif abbra.gif
PMEmail Poster
Renulek
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

Dorotka wub.gif ślicznie wyglądasz taka nabzdyczona icon_mrgreen.gif abbra.gif

na chwile to zawsze możesz sie nabzdyczyć icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
PMEmail Poster
MKatarynka
Quote Post

Unregistered

Wcale a wcale mnie tu nie było!!! obrazony2.gif

Dla mnie za dużo tego patchworka!!! Nie bawię sie tak!!! lezeikwicze.gif lezeikwicze.gif lezeikwicze.gif

Jolcia! Pan Bóg kazal się dzielić! Daj troche międzyczasu. Masz go stanowczo za dużo!!! wsciekly.gif

icon_mrgreen.gif
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

ohmy.gif
Ilość patchworku w patchworku jak najbardziej prawidłowa i ślicznie skomponowana. NAWET dla mnie
hands81.gif rencia.gif

Dorota icon_mrgreen.gif a bzdycz się... bzdycz jezor1.gif
tak sie wyglupiamy - dorota62<costam> napisala, czy przypadkiem nie jest za malo patchworku w naszych kolderakch. Jak wiesz niewiele nam trzeba zeby podchwycyc jakis temat, zwlaszcza taki, ktory nas rozweselil

Kasia
Jolcia! Pan Bóg kazal się dzielić! Daj troche międzyczasu. Masz go stanowczo za dużo!!!
Jakbym mmiała tyyyyle międzyczasu to dawno bym skończyła sonic.gif Ale szukam... na wprzedażach icon_mrgreen.gif bo nowe kolekcje to trochę drogie są rolleyes.gif

PMEmail PosterICQ
Adrianna
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

a mnie dech zaparło i na bezdechu siedzę...............

przecudna wub.gif

i ta evy szkółka też:)) wub.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteAOL
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

Jedziemy dalej icon_mrgreen.gif
Apetyczna kanapka upssss.gif

Teraz już jest więcej wypikowana brawa1.gif wygląda fajosko... tak puchato rolleyes.gif jak na puchatkową przystało smile.gif

Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Załączony obrazek
PMEmail PosterICQ
eva
Quote Post

nie do opanowania

no Jolcia - debesciarska kolderka brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif
PMEmail Poster
panett
Quote Post

nie do opanowania

Oj Jolcia, Jolcia jak tak można co jedna kołderka to piękniejsza. Normalnie aż strach zaglądać co znowu wymyśliłaś, bo jak tu potem tobie dorównać. sonic.gif

Cieszę się, że kolejne dziecko będzie szczęśliwsze będąc w posiadaniu takiej kołderki. brawa1.gif
PMEmail PosterAOL
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

Jolcia - dawaj czekoladowe.... sie rozsiadam bo jest mniam kanapka icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
PMEmail Poster
AniaB.
Quote Post

Unregistered

Jociaaa! Będziesz ją ręcznie pikować? sonic.gif
Stella
Quote Post

nie do opanowania

hands81.gif wub.gif smile.gif Chyba mnie nieźle przyćmiło , że ja śmiałam o szyciu pomyśleć wub.gif

Jedno mnie tylko trzyma przy zyciu smile.gif :
Odrobinkę em87.gif jestem znajomą Jolci( no taką z GG znajomą wub.gif ) , ale z taką mistrzynią się znać , to już nie powiem, jaki to zaszczyt dla mnie! nie_powiem.gif

brawa1.gif 08.gif Twoja kołderka jest boska!!!
PMEmail Poster
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

Ela, ale kadzisz.... hhaahhaa.gif hhaahhaa.gif hhaahhaa.gif hhaahhaa.gif lezeikwicze.gif lezeikwicze.gif lezeikwicze.gif lezeikwicze.gif lezeikwicze.gif

Jolcia wcale nie wyglada na mistrzynie jezor1.gif , a ze szyje jak mistrzyni, phi.... kazdy tak potrafi.... icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif jezor1.gif

Jolcia ja nadal czekam na to czekoladowe sonic.gif
PMEmail Poster
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

Ręcznie pikować nie będę upssss.gif ale może kiedyś... icon_mrgreen.gif Po prostu Aniu za mało czasu na to mam już smile.gif

z taką mistrzynią
hands81.gif przesada Eler upssss.gif ...ale miło się to czyta icon_mrgreen.gif hhaahhaa.gif
Kołderki powstaja dzięki wsopaniałym hafciarkom cmokacz.gif 08.gif
No i jeszcze muszę wspomnieć, że moje kołderki mają sponsorów nie_powiem.gif W materiały zaopatruje mnie Renulek 0029.gif i zakup IKEowych fuduje Jolate 08.gif

Tu i teraz bardzo im dziękuję cmokacz.gif 08.gif
PMEmail PosterICQ
Stella
Quote Post

nie do opanowania

QUOTE (panett @ Mar 26 2007, 18:17)
-Oj Jolcia, Jolcia -co jedna kołderka to piękniejsza. Normalnie aż strach zaglądać co znowu wymyśliłaś, bo jak tu potem tobie dorównać. sonic.gif

lezeikwicze.gif upssss.gif A ja się Jolci nie boję i stracha nie mam, śmiało sobie tutaj zaglądam !

Kiedy z tym kadzeniem , to była taka zasłona dymna. Ale , jak nie wyszlo , to powiem , co miałam na myśli lezeikwicze.gif

Ja sie zgłaszam na pomocnika czeladnika u Jolci . Rewelacyjne hafciki mam . Maszynę do szycia mam. Chęci mam!!!
Kwadraciki tez już obszywam nie_powiem.gif

A, od wczoraj nie ma komputera(straciliśmy dysk w komputerze em57.gif _) Czyli , ni e pokażę, co przy maszynie kombinuję lezeikwicze.gif

I jak Jolcia, udało mi się chociaż ociupinkę stworzyć napięcie? ( w końcu od czegoś trzeba zaczynać lezeikwicze.gif )

08.gif
PMEmail Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (6) « Pierwsza ... 2 3 [4] 5 6  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.5116 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved