|
"Tak krawiec kraje...."-szycie kolderki zapasowej, ,co ma na warsztacie Ela-Czeladnik?
eva |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
|
|
|
panett |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
Stella |
|
nie do opanowania

|
QUOTE (Ania_J @ Apr 2 2007, 17:33) | Eler kołderka wspaniała i zupełnie nie wskazuje na to że jest pierwsza. Pewnie poza tymi spodenkami i koszulami z Burdy to i jakaś kołderka cichaczem na boku powstawał , bo to aż niemożliwe. |
 Jej , dziewczyny PRZYSIEGAM taka kołderka patchworkowa , to moja pierwsza praca tego typu w całym moim życiu!  Posługiwanie się różnymi przyrządami(druty, szydełko,tamborki, igiełki) ,"deptana" maszyna do szycia , a nawet wiertarka i hebel , nie są mi obce  Takie rzeczy kiedyś w ośmioklasowej szkole były obowiązkowe na pracach ręcznych. Ale to było w szkole innej , niż w nowoczesnej zreformowanej  Anno Domini 2007. Już mnie tak nie chwalcie  , bo się rozpuszczę i przestanę być zwykła Elżbietą, "sodówka " mi do głowy uderzy  i stanę sie nieznośną Elką
|
|
|
Stella |
|
nie do opanowania

|
QUOTE (cebulka @ Apr 3 2007, 11:34) | trochę się boje, ale pochwalę - bo mi się podoba jest taka jakaś promiennie wesolutka. w sam raz dla jakiegoś maluszka
|
 Ej,Cebulko, nie bój się mnie! Ostatni raz , o ile dobrze pamiętam biłam się  z koleżanką w podstawówce w......8klasie.(Spokojnie, to było w ubiegłym stuleciu  ) Wtedy już nie wytrzymałam dokuczania takiej jednej dziewczyny z naszej klasy  i w czasie sprzątania przed 1Maja placu szkolnego, podniosłam miotlę wierzbową na kiju poszłam na przeciwnika!!!!!  Ale było zbiegowisko, bo ta "grzeczna , wzorowa" Elżunia ośmielila sie podnieść rękę!!! Koleżanka, największy- zabijaka klasowy podjęła walkę . Chwilę sie okładałyśmy miotłami A potem .....ona powiedziała ,że jeśli kiedykolwiek ktoś mnie w szkole ruszy to ona sobie z nim porozmawia!!!! Teraz już nie mam takich pomysłów. Nikogo nie ruszę Śmiało możesz krytykować , oceniać
|
|
|
Stella |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
Dani |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0475 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|