Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(5) « Pierwsza ... 2 3 [4] 5  ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> "Tak krawiec kraje...."-szycie kolderki zapasowej, ,co ma na warsztacie Ela-Czeladnik?
Stella
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

QUOTE (basiek @ Apr 2 2007, 9:36)
Są nawet 2 moje kwadraciki,pięknie oprawione

wub.gif dygacz.gif

Basiek, twoje kwadraciki są takie śłlczne , takie ciepłe- starałam sie jak umialam oprawić je w kolorowe ramki . Mam nadzieję,że jakoś spełniam twoje oczekiwania abbra.gif

Dziękuję za dobre słowa abbra.gif
PMEmail Poster
eva
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

Eler- jaciekrece, jaciekrece - koldereczka jest przesliczna, pierwszy rzut oka i same oczy sie do niej smieja - pieknie skomponowana - doskonale uszyta - brawa na stojaco brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif
PMEmail Poster
Ania_J
Quote Post

wpadł po uszy

Eler kołderka wspaniała i zupełnie nie wskazuje na to że jest pierwsza. Pewnie poza tymi spodenkami i koszulami z Burdy to i jakaś kołderka cichaczem na boku powstawał , bo to aż niemożliwe.
zabawa.gif
PMEmail PosterUsers Website
panett
Quote Post

nie do opanowania

Eler kołderka pierwsza klasa. brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif
PMEmail PosterAOL
BeataK
Quote Post

nie do opanowania

Eler 08.gif
bardzo wesoła kołderka hurra1.gif
a do tego ile w niej patchworka brawa1.gif

dostaniesz za nią niejeden uśmiech 08.gif
PMEmail Poster
kangurka77
Quote Post

wpadł po uszy

Grupa: Aktywista

Tak jest prześliczna hurra1.gif
PMEmail Poster
Stella
Quote Post

nie do opanowania

QUOTE (Ania_J @ Apr 2 2007, 17:33)
Eler kołderka wspaniała i zupełnie nie wskazuje na to że jest pierwsza. Pewnie poza tymi spodenkami i koszulami z Burdy to i jakaś kołderka cichaczem na boku powstawał , bo to aż niemożliwe. 
  zabawa.gif

wub.gif wub.gif abbra.gif Jej , dziewczyny PRZYSIEGAM taka kołderka patchworkowa , to moja pierwsza praca tego typu w całym moim życiu! wub.gif Posługiwanie się różnymi przyrządami(druty, szydełko,tamborki, igiełki) ,"deptana" maszyna do szycia , a nawet wiertarka i hebel , nie są mi obce smile.gif Takie rzeczy kiedyś w ośmioklasowej szkole były obowiązkowe na pracach ręcznych. Ale to było w szkole innej , niż w nowoczesnej zreformowanej lezeikwicze.gif Anno Domini 2007.

Już mnie tak nie chwalcie wub.gif , bo się rozpuszczę i przestanę być zwykła Elżbietą, "sodówka " mi do głowy uderzy sad.gif i stanę sie nieznośną Elką jezor1.gif obrazony2.gif
PMEmail Poster
Lenka
Quote Post

nie do opanowania

"Kto na lawce wycial serce
i podpisal "glupiej Elce"
kto, no powiedz kto?"

Eler musisz zaczac sie przyzwyczajac, ze tu sie chwalbe przyjmuje "z godnosciom osobistom" - zadnego krygowania. Bo sie skonczy! sonic.gif
PMEmail Poster
MagdaK
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

Pięknie Eler! brawa1.gif Tylko pamiętaj żeby na górze doszyć na tyle szeroką ramkę, żeby spokojnie zmieścił się szyldzik. Szkoda by było potem przyszywać go na diamencikach.(tak to się chyba nazywa,no nie?)
PMEmail Poster
cebulka
Quote Post

nie do opanowania

trochę się boje, ale pochwalę - bo mi się podoba jezor1.gif
jest taka jakaś promiennie wesolutka. w sam raz dla jakiegoś maluszka brawa1.gif

Eler, śliczny pierwszy raz 08.gif
PMEmail Poster
Stella
Quote Post

nie do opanowania

QUOTE (cebulka @ Apr 3 2007, 11:34)
trochę się boje, ale pochwalę - bo mi się podoba  jezor1.gif
jest taka jakaś promiennie wesolutka. w sam raz dla jakiegoś maluszka  brawa1.gif

abbra.gif Ej,Cebulko, nie bój się mnie! Ostatni raz , o ile dobrze pamiętam biłam się wub.gif jezor1.gif z koleżanką w podstawówce w......8klasie.(Spokojnie, to było w ubiegłym stuleciu hhaahhaa.gif )
Wtedy już nie wytrzymałam dokuczania takiej jednej dziewczyny z naszej klasy lezeikwicze.gif i w czasie sprzątania przed 1Maja placu szkolnego, podniosłam miotlę wierzbową na kiju poszłam na przeciwnika!!!!!

hands81.gif Ale było zbiegowisko, bo ta "grzeczna , wzorowa" Elżunia ośmielila sie podnieść rękę!!! Koleżanka, największy- zabijaka klasowy podjęła walkę . Chwilę sie okładałyśmy miotłami lezeikwicze.gif
A potem .....ona powiedziała ,że jeśli kiedykolwiek ktoś mnie w szkole ruszy to ona sobie z nim porozmawia!!!! lezeikwicze.gif

Teraz już nie mam takich pomysłów. Nikogo nie ruszę 08.gif
Śmiało możesz krytykować , oceniać 08.gif
PMEmail Poster
cebulka
Quote Post

nie do opanowania

Eler - tytułem wyjaśnienia oko1.gif ja się bałam pochwalić, bo jak poprzednio to zrobiłam, to chciałaś wchodzić za kanapę nie_powiem.gif
no i jak znowu się tam schowasz - to kto dokończy kołderkę post-7-1087307038.gif
PMEmail Poster
Stella
Quote Post

nie do opanowania

by.gif wub.gif

W końcu mam fotografie swojej "pierwszej" kołderki wub.gif

Kołderkę skończyłam szyć na spotkaniu z Elblągu. Już wędruje , a może nawet dotarła do Tesi?

Oto moja kołderka:

user posted image

wub.gif smile.gif
PMEmail Poster
Dani
Quote Post

nie do opanowania

pieknie, pieknie-jak na pierwszy raz to nawet za pieknie wub.gif

lezeikwicze.gif hhaahhaa.gif cheche.gif cheche.gif hhaahhaa.gif -a teraz wam powiem z czego sie smieje i dlaczego musialam wycierac popluty monitor..............zaintrygowala mnie ta berzowa obszywka z rombami-zastanawialam sie czy to lamowka czy stebnowania-powiekszylam zdjecie na maksa i.......... rencia.gif cheche.gif cheche.gif -okazalo sie ze to kafelki na podlodze czy tez scianie-a tak sie ladnie skomponowaly z kolderka ze ach lomatko.gif upssss.gif cheche.gif cheche.gif by.gif hands81.gif
PMEmail Poster
Stella
Quote Post

nie do opanowania

QUOTE (Dani @ Apr 26 2007, 11:54)

lezeikwicze.gif hhaahhaa.gif cheche.gif cheche.gif hhaahhaa.gif -a teraz wam powiem z czego sie smieje i dlaczego musialam wycierac popluty monitor..............zaintrygowala mnie ta berzowa obszywka z rombami-zastanawialam sie czy to lamowka czy stebnowania-powiekszylam zdjecie na maksa i.......... rencia.gif cheche.gif cheche.gif -okazalo sie ze to kafelki na podlodze czy tez scianie-a tak sie ladnie skomponowaly z kolderka ze ach lomatko.gif upssss.gif cheche.gif cheche.gif by.gif hands81.gif

Oj, abbra.gif Dani , Dani!

Smiech to zdrowie, więc "Na zdrowie"1

To jest to jedyne miejsce w mieszkaniu tzw. puste , gdzie mogłam kołderkę położyć. ( jeszcze mogło być trochę miejsca na dywanie, ale byłyby "obce" kolory smile.gif

Ty jednak sprytniejsza jesteś i nawet kafelki podłogowe lezeikwicze.gif do kołderki zaliczyłaś cheche.gif lezeikwicze.gif
PMEmail Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (5) « Pierwsza ... 2 3 [4] 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0475 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved