otrzymaliśmy dzisiaj taki list
QUOTE | Witam serdecznie! Mam na imię Marlena i dwa lata temu nasz jedyny synek Krystianek otrzymał z Waszych rąk najpiękniejszą kołderkę jaką można sobie wymarzyć.Kołderka ta towarzyszyła maluszkowi do ostatnich jego dni,otulała jego ciałko do ostatniej chwili dopóki serduszko biło... Dziś mija półtora miesiąca odkąd maleństwa już nie ma z nami. Pozostała tylko ta kołderka i wspomnienia... Dopiero dziś odważyłam się odnaleść Waszą stronę.... Chciałabym z całego serca podziękować za wszystko... Podziekować za to że gdzieś w świecie mój synek nie był KOMUŚ obojętny. |
Ja szylam kolderke dla Krystianka. Doskonale ja pamietam, bo szylam ja na wyjezdzie i zabralam maszyne, ale zapomnialam zabrac pedal do niej. Wiele rzeczy pamietam zwiazanych z ta kolderka - jak znalazlam taki fajny zolty material w malutkie kwiatuszki, ktory uzylam na te kolderke i pierwszy raz pikowalam na niej zylka. Kwadraty sa od dziewczyn z Grudziadza
To dobrze, ze to wszystko sie wydazylo, bo dzieki temu bede pamietala Krystianka
[*] [*] [*]
|