Och warto było sie pochwalić tymi zdjęciami po tylu pochwałach to takiego poweru człowiek dostaje że heeej bardzo wam dziewczyny za to dowartościowanie dziękuję masz rację MagdoC ta nowa maszyna jest odjazdowa można dokładniej szyć
kornelio wielkie słowa uznania, za podejście, przygotowanie, wykonanie... jeśli to twoja pierwsza kołderka, to na nastepne czekam z niecierpliowścią, bo widać że masz w paluszkach i sercu dar....
No świetnie to chyba nawet była kuchenna zasłonka (szkoda że tylko jedna) dostałam w szperaczku aaa skoro szyłam wierzch kołderki dla syna to ta się chyba nie liczy jako pierwsza ? traktuje ja jako próbną i na niej popróbuje pikowania zanim skończe bliźniaczkowe matriału mam na styk więc chyba BeataK nie będzie musiała swoich śliczności poświecać
Skończyłam wierzch kołderki dla Pawła trochę to trwało ale mnie słobość zmogła Ta ma kolor jasno zielony i szmatki w kratki inaczej rozmieszczone ale szyło sie już lepiej i szybciej ... nie ma to jak praktyka gdzieś tam wyczytałam ...chyba u Renulka ...ale nie jestem pewna więc jesli się mylę niech mi Renulek wybaczy ....że ciężko się szyje na termin, bo goni ale moim zdaniem taka mobilizacja jest lepsza bo stawianie pod murem przyśpiesza obroty zwojów mózgowych ale możliwe że nie u wszystkich działa to tak samo
no to fotka po tych filozoficznych dywagacjach
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
a propo ociepliny, bo już gdzieś takie pytanko zadałam ale odp. nie dostałam a to dla mnie ważne, co to ten nr. 100? pokazuje zdjęcie tej którą można kupić w naszym sklepie i o niej ekspedientka mówiła 10 i nie zna innych numeracji (albo ona taka niedoinformowana albo to jest to) no bo nie wiem kanapkować czy szukać dalej ... wydaje mi się że jest taka jak do poduszek w krakowie dawalismy jednak wole się upewnić niż zawalić całą kołderke
prosze o odpowiedz pilnie
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Kornelio nie wiem co to 10, ale ze zdjecia wnioskujac ocieplina wyglada bardzo dobrze. Zreszta, jaka bedziesz miala to uzyjesz i bedzie dobrze. Bardzo pieknie wychodzi, bardzo .
Kornelio... to grubość jest tak określana. Właśnie 100 jest najlepsza do naszych kołderek. Znane są kreślenia "pięćdziesiątka", "setka" i tak dalej... im wyższa liczba - ocieplacz grubszy. Może ta twoja "10" to odpowiednik "100"?
wydaje mi się że jest taka jak do poduszek w krakowie dawalismy
W Krakowie nie byłam niestety, więc nie wiem jaki ocieplacz dawałyście.
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)