Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(6) 1 [2] 3 4 ... Ostatnia » ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> kołderki dla Piotra i Pawła (377 i 378)
MagdaC
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

Kornelio kwiatek.gif pięknościowa kołderka, a Ty z nową maszyną to suoer expres i pierwsza klasa 08.gif
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

Och warto było sie pochwalić tymi zdjęciami icon_mrgreen.gif po tylu pochwałach to takiego poweru człowiek dostaje że heeej by.gif by.gif bardzo wam dziewczyny za to dowartościowanie dziękuję wub.gif wub.gif wub.gif
masz rację MagdoC ta nowa maszyna jest odjazdowa można dokładniej szyć hurra1.gif hurra1.gif hurra1.gif
PMEmail Poster
smyk
Quote Post

nie do opanowania

kornelio wielkie słowa uznania, za podejście, przygotowanie, wykonanie... jeśli to twoja pierwsza kołderka, to na nastepne czekam z niecierpliowścią, bo widać że masz w paluszkach i sercu dar.... abbra.gif abbra.gif abbra.gif abbra.gif
PMEmail PosterAOL
kinga
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: GEDOM

Kornelio brak mi słów abbra.gif abbra.gif abbra.gif

Kołedrka jest piękna cmokacz.gif cmokacz.gif
PMEmail Poster
BeataK
Quote Post

nie do opanowania

Kornelio brawa1.gif
widziałam wcześniej kołderkę jaką szyłaś dla synka i Twoje aplikacje,więc spodziewałam się ,że kołderki będą super.Ale że w takim tempie lomatko.gif

a tak po za tym -gdzie kupiłaś te kratki a la bargello cheche.gif
bo ja mam takie coś w oknie w kuchni nie_powiem.gif

Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Załączony obrazek
PMEmail Poster
Renulek
Quote Post

nie do opanowania

nooo prosze icon_mrgreen.gif Kornelio nie musisz sie martwić, że Ci braknie kratek bo jakby co, to BeataK użyczy Ci zasłonki cheche.gif
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

No świetnie cheche.gif cheche.gif cheche.gif to chyba nawet była kuchenna zasłonka (szkoda że tylko jedna) dostałam w szperaczku icon_mrgreen.gif
aaa skoro szyłam wierzch kołderki dla syna to ta się chyba nie liczy jako pierwsza ? hands81.gif hands81.gif hands81.gif traktuje ja jako próbną i na niej popróbuje pikowania icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif zanim skończe bliźniaczkowe
matriału mam na styk więc chyba BeataK nie będzie musiała swoich śliczności poświecać cheche.gif cheche.gif
PMEmail Poster
BeataK
Quote Post

nie do opanowania

Moja zasłonka jeszcze mi się nie znudziła sonic.gif

a to ciekawe Kornelio,że "szperamy" w tak odległych miejscach,a znajdujemy to samo galy.gif
cheche.gif
PMEmail Poster
krzysia
Quote Post

nie do opanowania

Mnie się to też przydarzyło, swoje wyszperane widziałam na innych patchworkach, a wcale się nie dzieliłam cmokacz.gif
PMEmail Poster
basta
Quote Post

nie do opanowania

Kornelio - ależ piekna kołderka wub.gif

bardzo pomysłowo to zrobiłaś 0029.gif ale co tu się dziwić, skoro Twoja aplikacje to zupełne mistrzostwo świata abbra.gif

Brawo za debiut w tak wielkim stylu brawa1.gif X 10000
PMEmail PosterAOL
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

WIELKIE DZIęKUJę za pochwały wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
a co do szperania może oni tak obdzielili nasz kraj a to w jakieś jednej kuchni było ... tam gdzieś na dzikim zachodzie cheche.gif cheche.gif cheche.gif
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

Skończyłam wierzch kołderki dla Pawła by.gif
trochę to trwało ale mnie słobość zmogła rencia.gif
Ta ma kolor jasno zielony i szmatki w kratki inaczej rozmieszczone ale szyło sie już lepiej i szybciej ... nie ma to jak praktyka icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
gdzieś tam wyczytałam ...chyba u Renulka ...ale nie jestem pewna więc jesli się mylę niech mi Renulek wybaczy wub.gif....że ciężko się szyje na termin, bo goni ale moim zdaniem taka mobilizacja jest lepsza bo stawianie pod murem przyśpiesza obroty zwojów mózgowych upssss.gif ale możliwe że nie u wszystkich działa to tak samo pomidor.gif pomidor.gif pomidor.gif

jezor1.gif jezor1.gif

no to fotka po tych filozoficznych dywagacjach

Załączony obrazek
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

a propo ociepliny, bo już gdzieś takie pytanko zadałam ale odp. nie dostałam a to dla mnie ważne, co to ten nr. 100? pokazuje zdjęcie tej którą można kupić w naszym sklepie i o niej ekspedientka mówiła 10 i nie zna innych numeracji (albo ona taka niedoinformowana albo to jest to)
no bo nie wiem kanapkować czy szukać dalej ... wydaje mi się że jest taka jak do poduszek w krakowie dawalismy jednak wole się upewnić niż zawalić całą kołderke sad.gif sad.gif sad.gif

prosze o odpowiedz pilnie upssss.gif upssss.gif

Załączony obrazek
PMEmail Poster
Lenka
Quote Post

nie do opanowania

Kornelio nie wiem co to 10, ale ze zdjecia wnioskujac ocieplina wyglada bardzo dobrze. Zreszta, jaka bedziesz miala to uzyjesz i bedzie dobrze. Bardzo pieknie wychodzi, bardzo . abbra.gif
PMEmail Poster
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

co to ten nr. 100
Kornelio... to grubość jest tak określana. Właśnie 100 jest najlepsza do naszych kołderek. Znane są kreślenia "pięćdziesiątka", "setka" i tak dalej... im wyższa liczba - ocieplacz grubszy. Może ta twoja "10" to odpowiednik "100"? senzasperanza.gif
wydaje mi się że jest taka jak do poduszek w krakowie dawalismy
W Krakowie nie byłam sonic.gif niestety, więc nie wiem jaki ocieplacz dawałyście.
PMEmail PosterICQ
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (6) 1 [2] 3 4 ... Ostatnia » Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0523 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved