Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> prosba
aga kluzo
Quote Post

Unregistered

witam!!jestem nowa na forum i jesli pisze w zlym okienku,to przepraszam.Mam pytanie,a moze kilka/jak sprawdzic czy moje dziecko zostalo wciagniete na liste kolderkowiczow?prosbe o kolderke wyslalam poczta<net padl>i nie wiem czy ona doszla czy ie?pozdrawiam raz jeszcze!!a dla WSZYSTKICH DZIECIAKOW ZDROWIA NA DZIEN DZIECKA kwiatek.gif
Lenka
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

Najlepiej sprawdzic to na tej stronie http://www.kolderki.org/kolderki/pages/czekaja.php

Jesli zgloszenie idzie poczta, to zawsze trwa dluzej. Poniewaz list trzeba zeskanowac, a potem przepisac recznie do odpowiedniego watku. Poniewaz wszystko tu robimy w czasie wolnym, nie wszystkie zgloszenia sa natychmiast wpisywane. Ale na pewno sa wpisywane w takiej kolejnosci w jakiej do nas dotarly. Jesli twego dziecka jeszcze nie ma na liscie, sprawdz po weekendzie. Duzo rzeczy uzupelniamy wlasnie wtedy. Jesli list dotarl na pewno sie pojawi. icon_mrgreen.gif
PMEmail Poster
aga kluzo
Quote Post

Unregistered

Witam!!serdecznie!dziekuje WSZYSTKIM,ktorzy szyja kolderke dla mojej corci-Julci.mimo,ze do koncowego efektu jeszcze kawal drogi,to Jula juz piszczy z zachwytu na widok kolderki.serdeczne dzieki!!!pozdrawiam i podziwiam WAS wszystkich szyjacych brawa1.gif te cuda!
eva
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

Momo Julki, my tez jestesmy bardzo ciekawe jaka ta kolderka bedzie, bo to pierwsza rybkowa kolderka jaka szyjemy (kol 392). Przesylamy pozdrowienia Julii i Adriannie 08.gif
PMEmail Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.1751 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved