Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(3) 1 [2] 3  ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Kołderka dla Kacpra (336), Shrek w zieleni~
Beata
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

co za uśmiech Kacpra , jakie szczęście z jego buźki tryska , świetnie widzieć takie zdjęcia wub.gif wub.gif hurra1.gif hurra1.gif
PMEmail Poster
Kasia Ino-Ino
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

wub.gif
ale jako biolog muszę opieprzyć - gdzie to kobiecie w ciąży pozwolić o 3 nad ranem nie spać??

no ten... upssss.gif dzidzia i tak nie dawała Gami spać o tej porze... więc wykorzystałyśmy ten międzyczas nie_powiem.gif
PMEmail Poster
eva
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

Przepraszam, ale nikt nie pyta kto to Gami, czy to tylko ja nie wiem wsciekly.gif wsciekly.gif wsciekly.gif
PMEmail Poster
Lenka
Quote Post

nie do opanowania

STRobal fajnie jest Cie poznac - cieszymy sie, ze jestes z nami. Usciski dla chlopakow 08.gif 08.gif i zony 08.gif 08.gif , ktora dolaczyla do konspiracyjnej grupy - nie puszczajac pary z ust hhaahhaa.gif , mimo ze sie czegos domyslala.
PMEmail Poster
Adrianna
Quote Post

nie do opanowania

Piękna niespodzianka:)))
Gratulacje:))

ech jak ja kocham tu być wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteAOL
Stella
Quote Post

nie do opanowania

0029.gif 0029.gif 0029.gif
R E W E L A C J A

Kochane cioteczki 0029.gif 0029.gif 0029.gif 08.gif slonko.gif 08.gif

Ufff, ale miły post cmokacz.gif
PMEmail Poster
smyk
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

wspaniałe sprawozdanie, cudowne dziewczyny jesteście abbra.gif no i CAŁA RODZINA KACPERKA....08.gif 08.gif 08.gif 08.gif

Strobal 08.gif
PMEmail PosterAOL
Kasia Ino-Ino
Quote Post

nie do opanowania

Przepraszam, ale nikt nie pyta kto to Gami, czy to tylko ja nie wiem

Evuniu - Gami (albo Gabi, Gabrysia) jest na forum jakiś czas, ale postuje skromnie. Pracujemy razem. Gdy dowiedziała się o pracy nad shrekowymi wzorami, bardzo nas dopingowała. Zapisała się na kwadracik i wyhaftowała zwierciadło na tę kołdrę... Potem cichcem wtajemniczyłam Ją w plan konspiracyjny i... i już razem czekałyśmy niecierpliwie na kwadraty do szycia icon_mrgreen.gif
PMEmail Poster
STRobal
Quote Post

powoli wsiąka

Witam wszystkie Ciotki !

Wydawało mi się, że dojrzałem już, żeby coś napisać, ale dzisiaj nadal nie bardzo wiem senzasperanza.gif co powiedzieć, aby chociaż w przybliżeniu oddać to co myślę. karuzel.gif Może trochę faktów... Kacprowi odbiło - to chyba najbardziej lapidarna diagnoza slonko.gif . Kołderka ma być z nim w szkole, na obozie rehabilitacyjnym, a w zasadzie najlepiej by było zamiast na obóz nad morze jechać do "Pań od kołderki". Słowem cyrk. W związku z tym, że Kacper dłuuugo będzie chodził po ścianach z radości, postaram się upolować trochę sytuacji i porobic trochę zdjęć (niedługo będę miał czym...) Nie wszystko się uda sfotografować, ale powiem Wam tyle, ze Kacper chodzi i głaszcze kołderkę, przytula się do niej i mówi, że ją kocha... Oprócz tego dostałem specjalne zadanie - Kacper zażyczył sobie sfotografowania każdego kwadratu i wrzucenie do jego komputera. Zdjęcia kołderki powysyłał swoim Babciom, Pani w szkole... To chyba da Wam jakiś obraz sytuacji. A od nas... no cóż... dziękuję to za mało... napisanie tego co przychodzi do głowy wyjdzie cokolwiek ckliwie i banalnie. CIOTKI !!! Wygniatamy Was tak jak nigdy Was jeszcze nikt nie wygniótł (jeśli będą ofiary to trudno szok1.gif - gdzie drwa rąbią tam wióry lecą...) 08.gif 08.gif 08.gif

i do tego jeszcze 0029.gif 0029.gif 0029.gif

i jeszcze abbra.gif abbra.gif

i wub.gif

i cmokacz.gif

cholera można by tak bez końca - eva nie morduj mnie za objętość tego posta nie_powiem.gif

P.S. Zrobienie mnie w konia przez Kasię i Gabi sobie odbiję z nawiązką - poczekam aż sprawa przyschnie wsciekly.gif sonic.gif

P.S. P.S. Pierwszy raz w życiu przekroczyłem liczbę emotek w poście i musiałem część wyciąć... buuuuuu...
zabawa.gif
PMEmail Poster
Kasia Ino-Ino
Quote Post

nie do opanowania

Kacper dłuuugo będzie chodził po ścianach z radości

wub.gif wub.gif wub.gif

Kacper zażyczył sobie sfotografowania każdego kwadratu

Kochane Hafciareczki... bez Was to senzasperanza.gif nie byłoby tej radości... abbra.gif

P.S. Zrobienie mnie w konia przez Kasię i Gabi sobie odbiję z nawiązką - poczekam aż sprawa przyschnie

nooo... no.... wsciekly.gif obrazony2.gif
już się bojam cheche.gif
PMEmail Poster
eva
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

eva nie morduj mnie za objętość tego posta
i Ty Brutusie wsciekly.gif

Cos Ci powiem STRobal - my wiemy, ze tak z kolderkami jest i dlatego je robimy zabawa.gif zabawa.gif zabawa.gif zabawa.gif Wiemy tez, ze Rodzicom musi byc bardzo milo tak patrzec na swoje dziecko, ktore sie niemozliwie cieszy, i ze tak do konca to nie ustalone, kto naprawde daje a kto bierze, bo nam wychodzi, ze biora wszyscy. W kazdym razie wielka radosc jest po obu stronach hurra1.gif hurra1.gif hurra1.gif
PMEmail Poster
Kasia Ino-Ino
Quote Post

nie do opanowania

wielka radosc jest po obu stronach

święta prawda Evuniu.... najprawdziwsza prawda... wub.gif
PMEmail Poster
STRobal
Quote Post

powoli wsiąka

QUOTE (Kasia Trrrt @ May 28 2007, 22:12)
nooo... no....  wsciekly.gif  obrazony2.gif
już się bojam cheche.gif

Przypomnę Ci to za rok, a może dwa - jak już zdążyłaś zauważyć jestem baardzo cierpliwy, a zemsta jest daniem smakującym najlepiej na zimno... poczkam, poczkam sonic.gif walek.gif
PMEmail Poster
Kasia Ino-Ino
Quote Post

nie do opanowania

jezor1.gif
PMEmail Poster
STRobal
Quote Post

powoli wsiąka

QUOTE (eva @ May 28 2007, 22:28)
i Ty Brutusie  wsciekly.gif

Ja jestem zawsza za adminami, a jak masz kłopot z czepiającymi się o morderstowa to mnie wynajmij smile.gif
moja lubić niezdyscyplinowanych postowiczów, em57.gif
moja lubić podkładać NUK'm na MACadres icon_mrgreen.gif a0942.gif

QUOTE (eva @ May 28 2007, 22:28i)

bo nam wychodzi, ze biora wszyscy.

no to mnie walnęło i przytkało (a to nie takie proste...) - rzeczywiście tak jest... czyli można... takie generujące radochę perpetuum mobile - chociaż nie, bo to co robicie nie zamyka się samo w sobie, ale świeci na zewnątrz... i to jeszcze jak...
PMEmail Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0468 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved