|
Gwiazdy dla Julki (kołderka 323)
eva |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
QUOTE | Proponuję zakazać szycia takich kołderek ! |
niby dlaczego QUOTE | ale co mają zrobić zwykli śmiertelnicy |
mysle, ze jak ktos ma do czegos glebokie przekonanie, to nie oglada sie na innych i robi to co uwaza za sluszne. Pozwole sobie cos napisac, zeby wrocic na wlasciwe tory. Juz kiedys gdzies pisalam, ze to nie jest konkurs na najladniejsza kolderke. To dobrze, ze mamy ciotki, ktore maja talent do szycia i chca sie swoim talentem dzielic. Jestem zwolenniczka rownania w gore a nie w dol i zawsze sie ciesze jesli wokol mnie sa osoby, od ktorych moge sie czegos nauczyc - to jest szansa, ktora daje nam los, wiec z niej korzystajmy i nie zniechecajmy ich nieopatrznym slowem. Niedzielka - wielkie brawa, dobra robota, kolderka nieziemska, szczerze podziwiam
|
|
|
Stella |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
Cioteczki kochaneTak mi wstyd  Ja nie chciałam nikogo urazić !  Odezwałam sie w sprawie kołderki , ale z zupełnie innymi intencjami  Eva ma rację ! QUOTE | mysle, ze jak ktos ma do czegos glebokie przekonanie, to nie oglada sie na innych i robi to co uwaza za sluszne. |
Oczywiście ,że trzeba nie oglądać sie na innych, bo inaczej nikt do przodu nie pójdzie. Ja tak chyba niemądrze  sformułowałam swoją opinię o kołderce Niedzielki ,że można było inaczej to zrozumieć , niż moim zamiarem było .. Pisząc ,że "kołderka" jest wykręcona , miałam na myśli jej niezwykły kunszt . A skoro zajęłam głos jako "śmiertelnik", to miało znaczyć:"Mistrzu Niedzielko, kłaniam sie nisko" , itd, itd"... QUOTE | Pozwolę sobie coś napisać, zeby wrocic na wlasciewe tory.
Juz kiedys gdzies pisalam, ze to nie jest konkurs na najladniejsza kolderke.
To dobrze, ze mamy ciotki, które mają talent do szycia i chcą sie swoim talentem dzielić. Jestem zwolenniczka rownania w gore a nie w dol i zawsze sie ciesze jesli wokol mnie sa osoby, od ktorych moge sie czegos nauczyc - to jest szansa, ktora daje nam los, wiec z niej korzystajmy i nie zniechecajmy ich nieopatrznym slowem. |
Ja również bardzo się cieszę ,ze są takie utalentowane osoby. W skrytości marze sobie,ze może ja tez kiedyś chociaż odrobinę zbliżę się do takich poziomów. Wiem - "nie od razu Kraków zbudowano"..... cały czas patrzę , staram sie nauczyć coraz to nowych rzeczy i ciągle sobie podnosze poprzeczkę.  Może kiedyś tez kogoś czymś zadziwię? A póki co mam zamiar szyć i szkolić sie w sztuce krawieckiej . Nie ustanę w szyciu kołderek Jeszcze raz bardzo , bardzo przepraszam , ze tak wyszło  a Niedzielce gratuluję z całego serca Lepiej dzisiaj już zostanę tutaj
|
|
|
elora |
|
Unregistered

|
Eler - wyłaź zza wersalki, natychmiast! wszyscy wiedzą, że pisałaś to z przymrużeniem oka i gębusia ci się śmiała przynajmniej ja tak to odczytałam
|
|
|
cebulka |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
Niedzielka |
|
Unregistered

|
Ojej ojej! Eler! Spoko, cieszę się, bo właściwie odczytałam Twoje intencje, tzn, że tak sobie żartujesz, po prostu Evo, bardzo Ci dziękuję za to, co napisałaś  Bo ja miewam czasami wątpliwości, czy nie 'wydziwiam'. Ale wyszłam z założenia, że kołderka, prócz tego, że ma oczywiście sprawić radość dzieciaczkowi, dla którego jest szyta, musi też sprawiać radość MNIE. Przecież wiadomo, że jest to wiele godzin pracy. Jeżeli nie będzie mnie przy tym bawić i dawać satysfakcji, to nie będzie w niej tego, co według mnie jest podstawą całej akcji, a mianowicie serca i pozytywnej energii. I szczerze wierzę, że każda kołderkowa ciocia to właśnie wkłada w każdy szew i w każdy kolorowy krzyżyk. I dlatego cieszę się, że jestem z WAMI
|
|
|
MKatarynka |
|
Unregistered

|
A ja Wam napisze, że zdjęcie zupełnie nie oddaje uroku kołderki. Ja ją macałam jak jeszcze była niepozszywanymi pasami i jest niesamowita. Ten materiał w pomarańczowe kwiatuszki to z Francji przyjechał i jest tak śliczny i delikatny, że hej! Różyczki różowe też z importu i zapieraja dech! Ech, w ogóle piekna jest...
|
|
|
kornelia |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
BeataK |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
eva |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
Dąbrówka |
|
Unregistered

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.4290 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|