|
Klaudusia-kołderka 319~
smyk |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
BeataK |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
QUOTE | Droga Pani Beato! Witam serdecznie! Chciałabym w imieniu Klaudusi i Kaperka, serdecznie podziękować za prześliczną kołderkę i podusię, którą wyhaftowały Kołderkowe Ciocie, a którą Pani, a właściwie też Ciocia ( bo Klaudia inaczej nie mówi) poskładała, zaprojektowała i na koniec uszyła. Kołderka jest śliczniutka i wykonana z wielką precyzją. Dziękujemy!!!!!!!!!!! Klaudia chwali się każdemu, kto tylko do nas zawita, a gdy jesteśmy gdzieś poza domem, to wszystkim opowiada i oczywiście zaprasza wszystkich do domu by zobaczyli, jaki to niezwykły prezent otrzymała. Cieszę się bardzo, że kołderka i poduszeczka, sprawia im tyle radości. Dodam jeszcze, że list dołączony do kołderki, to jest pierwszy, prawdziwy list, jaki Klaudia otrzymała i jest z tego bardzo dumna. Klaudia prawie zna go już na pamięć i co sobie przypomni lub pokazuje kołderkę- musi być zawsze przeczytany, tak wiec muszę go koniecznie oprawić w antyramę i wywiesić na widocznym miejscu. Karteczki są również prześliczne i bardzo wdzięczne. To bardzo miłe, że tyle serca wkładają wszystkie Ciocie, by zobaczyć uśmiech dziecka. Wkrótce wyjeżdżamy na kolejne dwa turnusy w lipcu do Międzywodzia, a w sierpniu do Szpitala rehabilitacyjnego w Kietrzu oczywiście już musiałam obiecać, że kołderkę zabieramy ze sobą. Jeszcze raz dziękujemy za kołderkę i życzymy wszystkim Kołderkowym Ciociom wielu ciekawych pomysłów, radości i przyjemności z haftowania i szycia kołderek, worek uśmiechów od obdarowanych dzieci, oraz na szczęście połamania igieł. Dziękujemy!!!!!!!!! Oczywiście będę w miarę możliwości informowała, o postępach i sukcesach Klaudusi, mam nadzieję jedynie, ze to będą już tylko same radosne informacje. Wysyłam zdjęcia. Pozdrawiam - Wioletta mama Klaudusi. |
Tę miła wiadomość otrzymałam kilka dni temu,ale dopiero dziś mam chwilkę,żeby się nię z Wami podzielić(mam nadzieję,że mi wybaczycie?) I jeszcze zdjęcia
|
|
|
elora |
|
Unregistered

|
poczekamy byle nie za długo
|
|
|
Antosia |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1472 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|