Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> kołderka dla Stefanii, nr 419, zapisy na kwadraty
monia123
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: GEDOM

Stefania ma 9 lat i choruje na autyzm. Dziewczynka bardzo lubi księżniczki Disneya, szczególnie Bellę ("Piękna i Bestia") i Kopciuszka. Interesują ją także przygody Harrego Pottera i Teletubisie. Te motywy znajdą się na kołderce Stefanii. Dodam jeszcze, że Stefania jest siostrą Łukasza, dla którego przygotowujemy kołderkę 418. Ze względu na specyfikę choroby prosimy o dokładne wzorki, szczegółowe, bez uproszczeń.
Tutaj można obejrzeć zapasy z Teletubisiami. Potrzeba jeszcze 10 kwadratów.

Temat: Kopciuszek, Bella, księżniczki Disneya, Teletubisie i Harry Potter
1. Jasmina w owalu - basia.g (BASIA.G)
2. Bella w sercu - Jaśmina (Jaśmina z Gdańska)
3. 4 Teletubisie -brzydula13 (brzydula13)
4. Harry stojący z miotłą -kurczak1996 (Aśka Józefowo)
5. Kopciuszek portret -jagnie21 (Agnieszka)
6. Śnieżka stojąca z kwiatem w dłoni - KamaC (córka Magdy)
7. Kopciuszek cała postać z dynią u stóp -MagdaC (MagdaC z Warszawy)
8. Bella w owalu - Joan (Joanna Belgia)
9. Arielka- delfinka (Busia)
10. imię -Ania_J (Ania J)

Kwadraty standardowo nie mniejsze niż 25cm, wzór 10-20cm na środku kwadratu.

Termin nadsyłania kwadratów - 31 sierpnia 2007
PM
KURCZAK1996
Quote Post

wpadł po uszy

Grupa: Aktywista

Witam serdecznie drogie Cioteczki.
Melduję, że Harry jutro wylatuje do Tesi. Mam taką cichą nadzieję, że znajdzie się na kołderce Stefci. Poproszę tylko o informację na jaki adres mogę przesłać jego zdjęcie aby było zamieszczone w galerii.
Pozdrawiam serdecznie Aśka. papa.gif
PMEmail Poster
AniaB.
Quote Post

Unregistered

Asiu, zdjęcie wyśli na adres moniqueee@gazeta.pl
albo spróbuj sama wstawić je do GALERII. Tam się trzeba oddzielnie zarejestrować. W menu po lewej znajdziesz wtedy przycisk "prześlij plik".
Na cokolwiek się zdecydujesz, pamiętaj o podpisaniu zdjęcia: kto wyszył i na jaką kołderkę.
KURCZAK1996
Quote Post

wpadł po uszy

Dziękuję serdecznie za informację. Niestety samodzielnie nie udało mi się wkleić do galerii więc przesłałam na wskazaną przez Ciebie skrzynkę. Mam nadzieję że dojdzie.
Pozdrawiam Aśka.
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

Dziewczyny co jest z kwadratami dla rodzeństwa Stefanii i Łukasza (418 i 419) miały być zrobione do 31. 08.?? Na ścianie płaczu tylko dwie się tłumaczą ... co jest z resztą? może tylko w galerii ich nie ma? Ja te kordeły szyję i czekam na kwadraty, jestem gotowa do pracy by.gif by.gif

Proszę o odpowiedź
PMEmail Poster
moniqueee
Quote Post

Unregistered

Kolnerio, troszkę cierpliwości abbra.gif Tesia na ogół musi poczekać kilka dni po terminie na komplet kwadracików. A to, że brakuje zdjęcia czegoś, nie znaczy, że to coś jest niegotowe ;)
monia123
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: GEDOM

Kornelio kwadraciki czasem na poczcie się "spóźniają", Tesia też nie chodzi na pocztę codziennie i nie wysyła kwadratów natychmiast. Cierpliwości, zapewne warto czekać.
Tam jest mój klucz dla Łukasza slonko.gif bardzo się napracowałam żeby był jak najbardziej realistyczny i bajkowy jednocześnie.
PM
MagdaC
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

Kornelio przebacz! kwiatek.gif abbra.gif
To ja jestem opoźniona, miałam wysłać kwadraciki w sobote ale w piatek wyszłam z pracy z goraczka i juz nie mogłam sie ruszyć z domu przez kilka dni. Kwadraty wysłane juz sa priorytetem z poczty głownej więc powinny dośc szybko.
Wiem jak sie czeka niecierpliwie bo ja tez tak czekałam w lipcu nastawiona na szycie ale jakoś się nie udało i przyszły dopiero pod koniec sierpnia....więc rozumiem Cie i bardzo przepraszam. No i nie mam kompa w domu więc brak kontaktu z Wami , same nieszczęścia.
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

przepraszam jeśli pomyślałyście że was na siłę popędzam, miałam na myśli tylko dzieciaczki czekające na swoje kołderki
wiem już jak długo i mozolnie się wyszywa bo siem uczyłam w sosnowcu w zeszłym tygodniu, aplikacje to raz ciach w 2 godzinki idą a tu sie dłubie i dłubie... efekty są super...ach ja po prostu jestem roznoszona przez zapał do szycia tych kołderek upssss.gif upssss.gif
PMEmail Poster
moniqueee
Quote Post

Unregistered

Kornelio 08.gif wcale tak nie pomyślałyśmy wub.gif Jak tylko Tesia będzie miała komplet kwadratów na pewno szybciutko Ci je wyśle.
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.1185 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved