|
kołderka dla Grzesia, nr 449, zapisy na kwadraty
moniqueee |
|
Unregistered

|
Magdo  Monia123 podała linka w 1 poście
|
|
|
moniqueee |
|
Unregistered

|
QUOTE (MagdaK @ Sep 26 2007, 19:19) | ajajaj , tak się ucieszyłam, że potrzeba wierszyków,że zaraz po nie poleciałam i nawet nie zoczyłam, że już są |
lepiej 2 razy niż wcale
|
|
|
Rablinka |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
QUOTE (ewa_K-K @ Sep 26 2007, 14:48) | Rablinka - wąż jest faktycznie prześmieszny, i na pewno będzie bardzo wyrazisty, jeśli zrobisz go w takiej ostrej zieleni jak na obrazku. A co do wierszyka, to faktycznie o wiele bardziej pasuje tutaj wyraz "długi". Oryginalnie wierszyka nie znam, ale mimo wszystko ja zastosowałabym "długi". To będzie świetny kwadracik
Co do wierszyka o Grzesiu, to ja bym raczej go nie umieszczała, bo mi się zawsze wydawało (jak byłam młodsza), że ten wierszyk obraża inteligencję wszystkich Grzesiów. Szczególnie "piasku mniej, nosić lżej, cieszy się głuptasek" Ale to jest moje bardzo osobiste zdanie, może tylko mi się tak kojarzy. Ja bym została przy wierszykach o zwierzątkach. Ale może niech więcej cioteczek się wypowie, nie chcę narzucać swojego zdania |
 Dzięki - będę się starała żeby był świetny. Też uważam, że te kolory są niesamowite i to one tworzą węża jeszcze fajniejszym.  I wyszyję "długi" Co do wierszyka z Grzesiem też nie bardzo widzę go na kołderce, faktycznie uderza w inteligencję chłopca o takim imieniu, poza tym nijak by się miało to do obrazka, chyba że ktoś wyszyje podobiznę Grzesia, dla którego będzie kołderka, na tym samym kwadraciku, poza tym wtedy to już napewno by się nie zmieścił tekst który podała Renata, bo to 4 linijki  ja mam dwie i zastanawiam się jakby je zmieścić, a co dopiero cztery... Tylko nie  To tylko moje skromne zdanie  i nie mnie o tym decydować...
|
|
|
aliter |
|
wpadł po uszy

Grupa: Użytkownik

|
Witam serdecznie, od dluższego czasu ślędzę i podziwiam Wasze dokonania. Wreszcie zdecydowałam się odezwać i zapisać na kwadracik. Więc to mój pierwszy raz, nie ukrywam onieśmielenia  ale i radości Wyszyję dla Grzesia Misia Walentynkowego, który tuli serduszko. Dodam wierszyk : Proszę Państwa oto Miś Miś jest bardzo grzeczny dziśMam nadzieję, że załapę się na ten ostatni kwadracik. Wysłałm już maila ze zgłoszeniem. Mam pytnie: Czy dostanę jakąś odpowiedź?? Pozdrawiam mocniasto, Ania Ł.
|
|
|
elora |
|
Unregistered

|
 to trzymam kciuki za udane zapisy!!!
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0561 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|