|
Kołderka 671 zapasikowa, duża dla Justynki
AniaB. |
|
Unregistered

|
Oj, Aniuś! Kołderka wcale nie musi mieć skomplikowanego wzoru, by była ładna. Twoja właśnie taka wychodzi - delikatna i śliczna! SZmatki dobrane idealnie. Szyj dalej!
|
|
|
Stella |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
 Aniuś , Ty nie słuchaj tych naszych ciotek , bo one tylko straszą QUOTE |
, poznasz smak prawdziwy kołderkowa przy pikowaniu , ja Ci to mówię - pikowałam niedawno pierwszy raz na serio i niezły jest to fitness. |
Wcale tak nie jest! Jak ty takie ładne "wierzchy" będziesz szyła, to pikowanka dla ciebie mały pikuś A i jeszcze jedno: QUOTE |
bo mój mąż stwierdził, że szmatki do siebie nie pasują... Ale jak widać gustu chłop nie ma sonic.gif
Mnie też się wydawało, że szmatki pasują... A teraz zaczynam wierzyć, że naprawdę tak jest. Dziękuje |
U mnie jest bardzo podobnie Pytam jednego syna :"Jak ci się podoba ?" Otrzymuję odpowiedź ,ze on sie na szmatkach nie zna. OK! Pytam drugiego syna o to samo , a ten mi wypala , szmatki słabe ,ze kolorki może nie tego , itd., itd. .......... A jak już skończę szycie , to stoją chłopaki przy mnie i już nie krytykuję , tylko się dziwią , że z takiego "NIC" ..........coś ci mamo całkiem nieźle wyszło
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE (MagdaC @ Sep 27 2007, 12:26) | niezły jest to fitness. |
Magdo!  Dla mnie to galery, nie fitness.
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
Ja nie straszę! Kłamać nie potrafię! Galery i basta!
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE (Renulek @ Sep 27 2007, 13:01) | to wtedy do galery |
Galerii, Renulku, do galerii.
|
|
|
dorota62mt |
|
Unregistered

|
Aniuś, nie przejmuj się straszeniem i wstąp do klubu pikujacych oszczędnie. Naprawdę, kołderka nie rozleci się gdy nie będzie gęsto pikowana. Ja rzucę się na gęste pikusie, jak sprawię sobie stopkę z prawdziwego zdarzenia. Bo teraz, z tą co mam, to jak z motyką na słońce... A facetami to się nie przejmuj : oni znacznie gorzej widzą kolory. No i  dla kołderki.
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1349 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|