Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(2) 1 [2]  ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Kołderka 671 zapasikowa, duża dla Justynki
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

Anius tak trzymac brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif
ja swoja pierwsza kolderke tez okropnie przezywalam nie mowiac o bolu w paru miejscach icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif a teraz 4 i 5 juz bede szyc nie liczac 6 zapasowej wub.gif wub.gif wub.gif to fest wciaga
PMEmail Poster
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

Aniuś cmokacz.gif kompleksy zupełnie nieuzasadnione brawa1.gif
Kolory świetnie dobrane brawa1.gif ...taka stonowana i spokojna jest Twoja kołderka Grtauluję 08.gif cmokacz.gif

A pikowanie...? no cóż... ćwiczenie czyni mistrza upssss.gif
PMEmail PosterICQ
eva
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

Anius, dla mnie nie ma prostych kolderek - jedyne co jest wazne, to zeby byly ladne, kolorowe i starannie uszyte. Zeby sie chcialo do nich przytulic i Twoja taka wlasnie jest 08.gif Dla mnie od zawsze kwadraciki sa najwieksza ozdoba kolderki, dziewczyny szyjace maja je sliczne oprawic.

Mam ogromny szacunek do dziewczyn, ktore szyja tak jak potrafia, nie zniechecajac sie wypasionymi kolderkami. Te dziewczyny, ktore duzo szyja jakos sobie uatrakcyniaja to szycie probujac rozne wzorki, bo wtedy sprawia im szycie wieksza przyjemnosc, ale jestem pewna, ze dziecko nie liczy z ilu kawalkow zostala uszyta kolderka.

Czyli robmy swoje ........... kazda z nas najlepiej jak potrafi 08.gif
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

Swieta prawda Eva... byleby dziecko cieszylo sie kolderka to i przyjemnosc z szycia inni nam wybacza cheche.gif cheche.gif cheche.gif

(pisze na niemieckiej klawiaturze wiec przepraszam ze nie mam kreseczek i kropeczek tam gdzie trzeba icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif )
PMEmail Poster
smyk
Quote Post

nie do opanowania

Aniuś jak zrobisz to jak tylko potrafisz najlepiej to będzie najważniejsze...
a wierzch tej kołderki jest naprawde bardzo ładny... czekam na kolejne postępy abbra.gif
PMEmail PosterAOL
bozena
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

Aniuś, kołderka zapowiada się naprawdę świetnie brawa1.gif
PMEmail Poster
ReniaS
Quote Post

nie do opanowania

Aniuś! 08.gif
Kolderka sliczna bedzie jak ją skonczysz, slonko.gif a pikuj po szwach co sie bedziesz meczyc icon_mrgreen.gif cheche.gif
PMEmail Poster
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

a ja tutaj bylam, rzucialam okiem, stwierdzilam ze oki i polecialam ciezko pracowac .....
ale wracam, zeby powiedziec, ze podoba mi sie ta kolderka icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
PMEmail Poster
Eda
Quote Post

wpadł po uszy

Super kołderka się zapowiada, a kolorki śliczne brawa1.gif
PMEmail Poster
Beata
Quote Post

nie do opanowania

Anius kołderka na 5 z plusem ,kolorki dobrane jak trzeba i nie masz sie czego wstydzić kołderka zachwyci dziecko które je dostanie zobaczysz wub.gif 08.gif
PMEmail Poster
MagdaK
Quote Post

nie do opanowania

QUOTE (eva @ Sep 27 2007, 19:33)
Mam ogromny szacunek do dziewczyn, ktore szyja tak jak potrafia, nie zniechecajac sie wypasionymi kolderkami.

Czyli robmy swoje ........... kazda z nas najlepiej jak potrafi 08.gif

Dzięki Ci Dobra Kobieto cmokacz.gif
PMEmail Poster
uhatka
Quote Post

nie do opanowania

QUOTE (Aniuś @ Sep 27 2007, 11:52)

Ja tymczasem szyję sobie taką kołderkę. Prostą.

Ja bardzo chciałabym umieć uszyć taką "prostą" 0029.gif
Bardzo mi się podoba brawa1.gif
PMEmail Poster
Aniuś
Quote Post

wpadł po uszy

Dziewczyny... dziękuję za pochwały i dobre słowa... wub.gif

To strasznie popycha do przodu - ale pewnie już o tym dobrze wiecie, więc nie wiem po co to pisze oko1.gif

A moje popychanie do przodu wygląda teraz tak, że kanapka gotowa... i nawet wykładzina ocalała icon_mrgreen.gif

Niestety nie jest wszystko naciągnięte super, super mocno... tak jak to mnie uczyła Cebulka na spotkaniu szyciowym. Niestety nie da się tego zrobic u mnie w domu w ten sposób. Potrzebowałabym wcześniej podłogę wymienic...
Jednak... wcześniejszą kołderkę (cwiczebną, dla córci) też tak kanapkowałam. Też nie była naciągnięta TAK super. I ją... chwaliłyście... wub.gif

W tym tygodniu w domku siedzę (chora i z chorym dzieckiem), więc może uda się popchnąc znaczniej kołderkę do przodu wub.gif . Sama nie mogę się doczekac tego co mi wyjdzie oko1.gif

Będę musiała się nauczyc robic lamówkę z prawdziwego zdarzenia... Przy poprzedniej kołderce lamówkę robiłam z materiału spodniego. Teraz wolałabym dac brązowy paseczek...

Zobaczymy co z tego wyjdzie upssss.gif
PMEmail PosterAOL
AniaB.
Quote Post

Unregistered

To strasznie popycha do przodu - ale pewnie już o tym dobrze wiecie, więc nie wiem po co to pisze

Żebyśmy widziały, że to działa i żeby nam się chciało popychać do tego przodu. icon_mrgreen.gif

Aniuś, ja kiedyś miałam w pokoju wykładzinę dywanową i tez mi ona strasznie przeszkadzała w krojeniu i szyciu. Kupiłam sobie wówczas kawał ceraty i kładałam ją na tej wykładzinie.
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.1259 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved