Pierasta ! Gdzie mi sie "ściagło"?aż poleciałam w realu zobaczyć i nic nie widzę !Może ja coś ten tego z oczami albo nie wiem co .A zapomniałam pokazać plecki /no tu to sie można przyczepić -biję sie w piersi/
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Pierasta ! Gdzie mi sie "ściagło"?aż poleciałam w realu zobaczyć i nic nie widzę !Może ja coś ten tego z oczami albo nie wiem co .A zapomniałam pokazać plecki /no tu to sie można przyczepić -biję sie w piersi/
sciaglo Ci sie Sloneczko przy imieniu, albo masz kijowego trzymacza
tyl przesliczny
i chcialam powiedziec, ze dobrze jest przepikowac hafty, jezeli sie posiada stopke do pikowania - w łucznikach wszelkiej masci zwana stopka do cerowania
aha, bardzo mi sie podoba jak wypikowalas rant kordly
Ależ Ty Pierzasta masz oko! ale to faktycznie trzymacz kijowy-to ja -fotograf to mój syn. A co do pikowania haftów to wiem ,ze dobrze by było ,nawet sie zastanawiałam czy je robić ,ale one są takie -nie wiem jak to nazwać -chodzi mi o to ,ze np. okulary albo Harry maja takie "rozmyte " kontury.Jeśli uważacie ,ze byłoby lepiej to wypikuje. Proszę o sugestie.
jak pikujesz zylka to polecam pikowanie po konturach haftow, uwypukli wzorki i wzmocni kanwe, ktora badz co badz jest luzno tkana i ma tendencje do rozlazenia sie
Grupa: Leon Zawodowiec
Helutka, ale Ci dały wycisk przy pierwszej kołderce - to krzywe, tam się marszczy,tu do góry nogami .... . Nie przejmuj się, to dlatego że Ci za dobrze poszło jak na pierwszy raz Kołdra klimatyczna,jak to cebulka rzekła
Kołdra (bo przeciez nie kołderka!) przepiękna. Ale się chłopak ucieszy! Taka "dorosła" jest, a to przecież nastolatek. Jeśli chodzi o pikowanie po krawędzi haftu - przećwicz, zanim się zdecydujesz, bo to wcale nie jest proste (wiem, bo próbowałam i efekt był ... )
Magda K ! Ty masz racje! One mi nie tylko daly wycisk ,ale po prostu przeczolgaly jak szeregowca na poligonie . Dobrze ,ze na mnie trafilo bo jakby na jakas delikatna istotke to by sie mogla zalamac kobitka Czy o to codzi?
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )