|
Zapisy na zapasy wiosenne, uzupełniamy szafę u Eny!
moniqueee |
|
Unregistered

|
QUOTE (anqu @ Mar 24 2008, 22:02) | Potrzebne są jeszcze kwadraciki, mam wyszyte troszkę Boba i troszkę Tubiśków, przydadzą się? |
Bardzo się przydarzą!
|
|
|
moniqueee |
|
Unregistered

|
QUOTE (Agamaga25 @ Mar 24 2008, 23:18) | a może i jeszcze Kubusia, bo widzę, że idzie ich naprawdę dużo, bardzo popularny bohater wśród maluchów |
Kubuś i przyjaciele są bardzo modni
|
|
|
mila |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
witam... mój pierwszy post i moje pierwsze zgłoszenie przed chwilką poleciało na zwierzątka dla małych dzieci... jeśli uda mi się wyszyć coś więcej (przy dwójce małych dzieci  ) to wyślę jeszcze... a czy zapasowe można tylko do 15 kwietnia? pozdrawiam, Mila
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
QUOTE | jeśli uda mi się wyszyć coś więcej (przy dwójce małych dzieci icon_mrgreen.gif ) |
Ja mam trójkę małych (najstarszy ma 4 lata) a wyszyłam od 4 marca 5 kwadracików Dasz radę Jak tu wkoło słyszę : "to nie forum dla mięczaków"
|
|
|
eBeata |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
magdalenka |
|
Unregistered

|
Agamaga nie lubi spac w nocy.... to hafci
|
|
|
eva |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
|
|
|
Safrin |
|
Unregistered

|
Ja jako początkująca tutaj też wezmę się za zapasowe  bez presji czasowej moje początki będą chyba lepsze  a i ja będę pewniejsza. No to zabieram się do pracy!!
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
Safrin Do roboty
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
QUOTE | Agamaga nie lubi spac w nocy.... to hafci rolleyes.gif .gif |
oj, masz rację - gdzieś tak do 12.00 / 1.00, ale wstaję też wcześnie - 7.00 zazwyczaj QUOTE | moje maluchy mają starszy: 3,5 i młodszy 6 miesięcy |
Moje maluchy to najstarszy 4 latka, potem dziewczyny: 3 lata i 1 roczek Pozdrawiam
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE (Agamaga25 @ Mar 27 2008, 9:56) | Safrin Do roboty |
Agamaga, stwierdzam, że jesteś już porządnie wyedukowaną cioteczką kołderkową.
|
|
|
Safrin |
|
Unregistered

|
No tak w końcu jak tu już napisano: to nie forum dla mięczaków
|
|
|
ada93 |
|
Unregistered

|
Mam pytanie, przyszło mi,do głowy.....mam kilka wzorów dinozaurów, niektórzy chłopcy je lubią..czy nadawał by się??
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1996 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|