|
|
Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
|
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.
|
|
|
Amelka ze swoją podusią, (kol.523)
AniaB. |
|
Unregistered

|
Ponieważ Amelka gorzej się ostatnio czuje, lada chwila ma się znaleźć w szpitalu, dlatego dostała od nas poduszeczkę, żeby jej choć trochę umilić pobyt w tym miejscu.
Jej mama napisała dzisiaj do nas.
QUOTE | Witam 
Amelka dzisiaj otrzymała poduszeczkę. Jest prześliczna!!! Bardzo się jej podoba Z wielkim zaangażowaniem sama otwierała przesyłkę i kiedy dotarła już do poduszeczki, która była ślicznie zapakowana powiedziała "jeeeee". Zachwycona również jest karteczką, która była dołączona. Oczywiście przeczytałam jej treść i zachowamy ją na pamiątkę. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Amelki Wam wszystkim i Cioci Cebulce, która podpisała się na karteczce. Pewnie wiele Cioć przyczyniło się do powstania poduszeczki. Nie jestem wstanie wszystkim osobno podziękować, gdyż nie znam dokładnie imion Cioć, które szyły poduszeczkę. Tak więc Wam wszystkim przesyłam całski od Amelki i dołączam zdjęcia. Pozdrawiam Kinga G.
W tym mailu prześlę I cześć zdjęć. |
I jeszcze w trzecim mailu QUOTE | To jeszcze ja  Znalazłam na Waszej stronie http://www.kolderki.org/galeria/displayima...album=653&pos=0 , kto szył poduszeczkę dla Ami i wyszywał. Bardzo dziękuję Ani B. i Anie z W-wy. Jeśli to możliwe, to bardzo proszę przekazać moje i Amelki podziękowania.
Wkradł się jednak maleńki błędzik, który zupełnie mi nie przeszkadza. Chodzi o to, że Amelka ma prawie 2 latka, a nie 4, jak "admin" napisał/a. Pozdrawiam Kinga G. |
No to przekazuję.  Nikiya, ale fajnie, co? To teraz niech Amelka dzielnie walczy z chorobą!
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE | Ps. Leżąc na poduszcze mówiła "aa, aa, aa" |
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
Pierzasta |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
cebulka |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
|
|
|
Nikiya |
|
Unregistered

|
|
|
|
aliter |
|
wpadł po uszy

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
ReniaS |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1017 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|
|