|
Amelka ze swoją podusią, (kol.523)
monia123 |
|
nie do opanowania

Grupa: GEDOM

|
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE | Witam 
Najnowsze doniesienia o Ami  Amelka skończyła 5 kwietnia 2 latka - przesyłam zdjęcia z 2 "iprez" urodzinowych. Pierwsza, na której dmucha tort była dla najbliższych, druga
coś w stylu "kinder party". Niestety nie mamy dużego mieszkania, więc musieliśmy podzieli urodziny na dwa razy . Amelka przez dłuższy czas nie mogła mieć kontaktu z dziećmi ze wzgędu na osłabienie i ciągłe choroby. Udało się spotkać z dzieciaczkami na jej urodzinach. Ami była przeszczęśliwa, kiedy weszły dzieci. Nigdy jej takiej
nie widziałam - piszczała z radości prawie 15 min. Z jej twarzy nie znikał
uśmiech. Myślę, że ten kontakt z dziećmi był dla niej najlepszym prezentem, jaki mogła sobie wymarzyć. Szkoda, że nie mogłyście tego zobaczyć, bo nie da się tego opisać. To była niesamowita przygoda, zwłaszcza po ostatnich pobytach i wizytach w szpitalu (a było ich trochę) i niestety to się nie kończy. Zdecydowałam się zrobić jej ph-metrię, której bardzo się obawiałam. Przerażała mnie myśl rurki w przełyku umieszczonej na 24 godziny. Przed założeniem tego strasznie płakałam, a pielęgniarki nie były w stanie mi pomóc (chociaż się starały). Całe szczęście Amelka bardzo dzielnie to zniosła i teraz wiem, że warto było. Okazało się, że Ami ma też bardzo duży refluks żołądkowo - przełykowy, który najprawdopodobniej zalewa jej oskrzela. Zanotowali bardzo długi epizot refluksowy zwłaszcza w nocy trwający 30 minut (stałego wyrzucania treści pokarmowej). Musiała strasznie cierpieć i mieć przez te 2 latka straszną zgagę, a ja o niczym nie wiedziałam. Mam teraz do siebie okropne pretensje, że nie zrobiłam tego badania wcześniej. Bałam się. Nie chciałam, żeby kolejny raz cierpiała przy tej ilości innych badań. Amelka nie mogła spać w szpitalu Prokocimiu na Waszej cudowej podusi, bo podczas tego badania musiała spać i leżeć na płasko. Jednak i tak była znami, bo Amelka bardzo często przytula się do niej. W Rabce odchodziły straszne przytulańce na niej . Jestem Wam bardzo wdzięczna za ten prezent dla Amelki. W załączniku prześlę zdjęcia Ami ze szpitala podczas ph-metri. Jest na nich trochę smutna, ale wiadomo, że nie jest to najprzyjemniejsze badanie. Zapomniałam o czymś ważnym. Amelka znosła to dzielnie też dzięki mojemu tacie (dziadkowi), ona go uwielbia (jest na zdjęciu). A ja jestem przekonana, że dziadek opiekuje się Ami najlepiej na świecie i gdyby były jakieś medale za taką opiekę, to z całym przkonaniem mój tato powinien go dostać 
Pozdrawiamy Was serdecznie.
Ps. Pokazywałam Amelce w inernecie kwadraciki do kołderki. była zachwycona
 Stokrotne dzięki w imieniu naszej rodzinki i przede wszystkim Amelki.
Kinga (mama Ami)
|
Zaraz załaduję zdjęcia, tylko je ściągnę. Jeszcze tylko sobie ...
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
raz
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
dwa

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
trzy

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
4................

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
Jaki duplikat?  Idę się upić.
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
A co? za wcześnie?
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
Na kilka dni nie można Was zostawić, to tyle naklepiecie,  że normalnie  łomatkojedyna!  I to jeszcze nie tam, gdzie trzeba!
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0770 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|