|
|
Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
|
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.
|
|
|
kołderka dla Konstancji, nr 530, zapisy na kwadraciki
AniaB. |
|
Unregistered

|
Najlepiej przypiąć karteczkę szpilką do każdego kwadracika z osobna. Jeśli jesteś pewna, ze taśma się nie odklei, to może byc taśma. W kazdym razie masz to zrobić skutecznie.
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
Dzięki dziewczyny - przyczepię karteczki do każdego kwadracika zszywaczem na brzeżku...
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE (Agamaga25 @ Mar 25 2008, 0:12) | Dzięki dziewczyny - przyczepię karteczki do każdego kwadracika zszywaczem na brzeżku...  |
 Nie chciałabym dostać do szycia dwunastu kwadratów, z których muszę wyskubać zszywacze. Daj lepiej szpileczki albo przyszyj. Ja tak właśnie robię.
|
|
|
Nikiya |
|
Unregistered

|
Ja zawsze przyszywam karteluszek jedną nitką, krzyżykiem w rogu kwadracika - jedno cięcie i karteczki nie ma:)
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
Myślę, że i tak ta moja zszywka byłaby wycięta, bo moje kwadraty tnę na 30-27 cm, nie mniejsze
|
|
|
magdalenka |
|
Unregistered

|
Carol, kochanatymojazlociutka, Ena powiedziala ze wyciaga zszywki przed wyslaniem do Cioci szyjacej.
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1988 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|
|