|
kołderka dla Oliwii, nr 539, zapisy na kwadraty
kankanka |
|
Unregistered

|
Tfu, tfu i czerwona kokarda na maszynę!
|
|
|
kankanka |
|
Unregistered

|
|
|
|
elora |
|
Unregistered

|
zapomniałaś o wyściskaniu Eny za Osiołka i Osi za lustro - też ekspresowe
|
|
|
kankanka |
|
Unregistered

|
 , ale zapominalska, ściskam Was wszystkie dziewczynki za kwadraty te spokojne i te ekspresowe. Pomysł mam z grubsza i szmatkę pasującą. Dogrywam szczegóły. Ale jak to u mnie zwykle koncepcja będzie ewoluować i będę zmieniać własne postanowienia.
|
|
|
kankanka |
|
Unregistered

|
Przód gotowy w 80%, gdyby nie praca, którą skończyłam np dziś o 20 byłoby 100%, może jutro będzie.
|
|
|
elora |
|
Unregistered

|
może jakieś zdjęcie?
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
monia123 |
|
nie do opanowania

Grupa: GEDOM

|
|
|
|
kankanka |
|
Unregistered

|
Fatum nie opuszcza kołderki, dzisiaj miałam skończyć, wypikować luźne pikusie i doszyć lamówkę, zgineły mi stopki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plastikowa, do zamków i najważniejsza do pikowania!!!!!! Ta moja to był prezent od Eny, ja swojej nie miałam do singera, za to miałam do łucznika i w ogóle nie pasowała, natomiast ta była super. Nie znam modelu, ani typu, lekko ją sobie podoginałam i szło jak burza. Dzisiaj płaczę ze złości i żalu, bo pewnie ktoś to odłożył i nawet nie wie co brał w rękę, a wypierają się wszyscy. Jutro sobota, może uda się kupić, proszę o informacje, czy taka do pikowania z eti pasuje do singera? Błagam o odpowiedzi!!!!!! Może Ena wie co mi podarowała?
|
|
|
kankanka |
|
Unregistered

|
ZNALAZŁAM!!!!!!  Alarm odwołany!!!! Wracam do piusiów ino jak już pudła ruszyłam to mokrą szmatą tam przejadę. A stopki sama schowałam, wysoko aby koty nie ruszyły skacząc przez maszynę, to już Altzhaimer czy jeszcze skleroza?
|
|
|
ena |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
|
|
|
kankanka |
|
Unregistered

|
Ena pomyśl o moim komplecie kluczyków do pojazdu, od roku szukam drugiego. I jak Kaszpirowski poczaruj trochę!
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 3.0517 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|