|
Kołderka Amelki (523), są zdjęcia :)
AniaB. |
|
Unregistered

|
Z poczty kołderkowej.
QUOTE | Witam.
Nie wiem od czego zacząć.... Mówi się, że najlepiej od początku  Ami otrzymała dzisiaj kołderkę. Brak mi słów, żeby opisać jaka, jest piękna. Pierwszy raz tak bardzo mnie "zatkało". Jesteście wspaniali i szyjecie cudności. Wszystkie Ciocie, które przyczyniły się do powstania "obrazków", oraz Ciocia która stworzyła to cudo... (brak mi słów) - wszystko przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Zachwyt Amiśki także był ogromny. Zrobiłam zdjęcia z rozpakowywania kołderki przez Amisię, ale prześlę dopiero w sobotę (wcześniej nie mam możliwości). Wtedy napiszę coś więcej, bo dzisiaj jeszcze nie mogę się nadziwić 
BARDZO< BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIKUJEMY!!!
Odezwę się w sobotę Pozdrawiam Kinga Amelka Krzysiek G. |
|
|
|
Stella |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
hania61 |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
Agni Sz-n |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
agmazur |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
Beata |
|
nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

|
|
|
|
ReniaS |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
mika |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
Agamaga25 |
|
Unregistered

|
|
|
|
AniaSa |
|
wpadł po uszy

|
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE | Witam. Przepraszam, że w sobotę nie przesłałam zdjęć, ale miałam problem z możliwością korzystania z komputera. Zdjęcia przesyłam dzisiaj w dwóch mailach, ponieważ mogą się nie wysłać w
jednym.
Bardzo serdecznie dziękuję za włożone w tę kołderkę serce, które widać i czuć w każdym centymetrze. Wszystkie Ciocie jesteście WSPANIAŁE!!! Kołderki piękniejszej nie mogliśmy sobie wymarzyć Zachwyca każdego, kto do nas przychodzi, ale przede wszystkim Amelkę. Na zdjęciach z Ami jest jej ukochany wujek Krzysiu "Sisiu" (tak mówi). Kiedy muszę iść do pracy lub coś ważnego załatwić, to właśnie ten wujek z nią zostaje - Ami go uwielbia. Szkoda, że dziadka ma tak daleko, który nie może z nią być cały czas, bo jak już wiecie, to najcudowniejszy człowiek - jestem pewna, że nie tylko zdaniem Amiśki. W każdym razie jeśli dziadek nie przyjechać do Amelki, to ratujemy się wujkiem, który absolutnie nie jest gorszy i też cudowny. Jestem bardzo wdzięczna, że mamy takich przyjacół wokół nas, którzy zawsze powiedzą dobre słowo, chętnie pomogą i optymistycznie nastawiają do życia i co najważniejsze - nie pozwolą zgasnąć nadziei. Teraz jeszcze Wy.... . i ta kołderka. Nie ma wspanialszej rzeczy na świecie niż OGROMNE serca - oczywiście te Wasze też 
Pozdrawiam Kinga G. (mama Amelki) |
No to teraz zdjęcia.
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1131 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|