Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(6) « Pierwsza ... 4 5 [6]  ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> napięcie rośnie czyli Kołderka nr 498 dla Mateusza
Renulek
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

ufff udało się wszystko pochować zanim chłop przyszedł rencia.gif i pan który przyszedł naprawiać piecyk gazowy w łazience dzielnie mnie też wspierał icon_mrgreen.gif

no więc melduję melduj.gif
znalazłam masę rzeczy których szykałam od dawna cheche.gif
znalazłam zarąbistą szmate na lamówke do tej kołderki galy.gif i uświadomiłam sobie, że jedyne co mi pasuje na ramkę może mieć Jolcia, a właściwie ma na bank wub.gif więc czekam na przesyłke ze Szczecina 0029.gif tak więc będzie to kołderka szczecińsko-krakowska icon_mrgreen.gif

jak tylko dotrze to od razu biorę się za szycie melduj.gif
PMEmail Poster
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

uświadomiłam sobie, że jedyne co mi pasuje na ramkę może mieć Jolcia, a właściwie ma na bank  więc czekam na przesyłke ze Szczecina  tak więc będzie to kołderka szczecińsko-krakowska
bez przesady... upssss.gif takich kołderek szczecińsko-krakowskich i krakowsko-szczecińskich to już trochę powstało rolleyes.gif moja ostatnia rózowa chociażby wub.gif Te różowości w drobne kwiatki na rameczki... to z wypasionej szafy Renulka brawa1.gif hurra1.gif

cmokacz.gif
PMEmail PosterICQ
Renulek
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

"z wypasionej szafy Renulka" lezeikwicze.gif

w szafie to ja nie mam ani jednej szmatki icon_mrgreen.gif tam najczęściej mój chłop zagląda nie_powiem.gif
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (6) « Pierwsza ... 4 5 [6]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0462 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved