|
dla Julki, k.517
AniaB. |
|
Unregistered

|
Kanapka samoobsługująca się? Mniam!
|
|
|
Barbann |
|
Unregistered

|
bardzo dziekuje za podtuczenie kotka  teraz jest taki..jakis...bardziej kotkowy a kolderka cudo  cudenko
|
|
|
cebulka |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
QUOTE (Pierzasta @ May 11 2008, 7:18) | Cebulek, a skad masz to na spod.... chcialabym ze dwa metery? |
ze sklepu mam - najnormalnieszego pod słońcem, dla tych co z Warszawy i jeszcze o nim nie wiedzą - sklep jest na Targowej, prawie obok wejścia na bazar Różyckiego to baaaardzo dobrze zaopatrzony sklep Pierzasta, Złociutka, a na już tego byś chciała, czy też mozesz troche poczekać i mogę to dorzucić do listy rzeczy do zabrania pod koniec maja Barbann, a prosze bardzo a teraz, na prośbę Celiny i moze jeszcze komuś się przyda: całość uszyłam tak: jasno i ciemno zielony materiał pocięłam na kwadraciki o boku 9 cm (7,5 cm + 1,5 zapasu na szwy) tych jaśniejszych potrzebowałam 144 - 124 na paski i 20 na kamienie, ciemniejszych 124, ale sie pomyliłam w liczeniu i naciachałm ich ciut więcej, niemal 300 ciemne składa się na pół i przypina do jaśniejszych Edytowany przez cebulka May 11 2008, 9:29
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
ReniaS |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
ReniaS |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0879 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|