|
Patryk- 535 początkowe, losy-przed wysłaniem i po :)
Osia |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
MagdaK |
|
nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

|
QUOTE | Kochana Ciociu Magdo!!! Paczka dotarła w piątek!!! Wspólnie z Patrykiem odebraliśmy ją na poczcie w drodze na ćwiczenia. "Pani z okienka", z paczką w ręce, z uśmiechem zapytała: "Czy jest tu może Patryk?" Syn z przejęcia aż skakał i machał łapkami!! Najchętniej rozpakowałby ją na miejscu :-) Na szczeście dał się przekonać, że rozpakujemy ja w domku. Na rehabilitacje targał ją ze sobą, chwalił się i pokazywał z dumą "Ja, Papi" "Moa paka" (moja paczka :-) )!! Aż mi go było żal, że musi czekać... Ale...już dawno tak pięknie, bez marudzenia i z wyraźna przyjemnościa nie pracował!! Fakt, że jak to było tylko możliwe to głaskał ją, przytulał, nosił (a jeszcze przecież nie wiedział CO jest w środku :-) ) Nie umiem tego opowiedzieć, ale to naprawdę był niesamowicie wzruszający widok... No, ale to dopiero początek :-) Kochane Ciocie!!! Jestem załamana. Ja. Ja po prostu nie dam rady... Nie jestem w stanie słowami opisać tego co działo sie potem. Nie jestem w stanie słowami opisać jak wspaniały widok przedstawia ta cudowna kołderka!!! To nie jest kołderka!! To arcydzieło!! Patryka zapowietrzyło!!! Zresztą nie tylko Jego ;-) Na początku z pełną powagą przeanalizował każdy detal, każdy kwadracik, każdy podpis, każdy paseczek!!!!! Potem kulał się po niej, piszczał, chował pod... by po chwili (jakby mu sie cos przypomniało) wołał: -"Mamaaa, moe??" -"Tak, Synku, Twoja" -"Mamaa, a tu? " -"Tu jest napisane PATRYK" -"A tu?" -"Tu jest napisane, Kasia K-ów, co oznacza, że Ciocia Kasia z Krakowa uszyła to autko specjalnie dla Ciebie, myśląc o Tobie i życząc Ci wszystkiego co najlepsze" .. w tym momencie nastąpiło przytulanie do kwadracika od Cioci Kasi ;-) I tak z każdym przecudnym kwadracikiem oddzielnie!!! -"Mamaa, a tu?" -" Ciocia Gosia, Tomaszów Mazowiecki" -"Ciocia Marcia" -"Ciocia Agamaga z Lublina" -"Ciocia Ola z Warszawy" -"Ciocia Ewa z Konina" -"Ciocia Karolina z Konstancina" -"Ciocia Ela z Bytomia" -"Ciocia Aga z Janowa" -"Ciocia Jadwiga z Warszawy" -"Ciocia Lucyna Jola" -"Ciocia Ela z Bytomia" -"Mama, le" (źle) -"Czemu źle?" .. i pokazuje na Super Mana... - " Patryku, dobrze przeczytałam - Ciocia Ela uszyła dla Ciebie aż dwa kwadraciki!!" Kochana Ciociu Magdo!!! Nie wiem, czy liczone były wszystkie paseczki i małe kwadraciki i lamóweczki ale teraz już są!! Każdy paseczek z osobna!! Sprawdzał, które w dotyku są takie same, które różne... Naprawdę jestem niepocieszona, że nie potrafię opisać wszystkich wrażeń i doznań, które dzięki tej kołderce dane nam było przeżywać!! To jest po prostu niemozliwe!! Cała kołderka jest tak precyzyjnie, misternie wykonana!! Tyle PRACY, tyle CZASU, tyle SERCA, tyle UCZUCIA!!!! Ciociu Magdo!! i wszystkie kołderkowe Ciocie!! DZIKUJ! W imieniu własnym i Mojego Najszczęśliwszego Syna Pod Kołderkowym Słoneczkiem!!! Z wyrazami podziwu, wdzięczności, uznania dla Waszego Kołderkowego Dzieła Mama Patryka ps. 1. .... oczywiście kołderka pojechała z Patrykiem nad jeziorko :-) ... i są nierozłączni :-) ps 2. .... nigdy nie widzieliśmy tak ślicznej kartki!! |
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0964 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|