|
Kołderka dla Zuzi, nr 55
Jolcia |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
|
|
|
moniqueee |
|
Unregistered

|
QUOTE (Beata @ Dec 5 2007, 12:13) | nie mogłam tych niusów znaleźć |
ja też ;) Mama Zuzi się pomyliła, bo wpis babci nie był w newsach, tylko w księdze gości. Dlatego pozwoliłam sobie wpis Babci wkleić tutaj
|
|
|
grazka |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
agmazur |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
moniqueee |
|
Unregistered

|
Kolejne wieści od babci Zu:
QUOTE | Kochani, napiszę jeszcze co teraz się dzieje u Zuzi, Ani i Sławka. A tak wogóle to jesteśmy bardzo,bardzo szcześliwi !!!!! Zuzia szybko dochodzi do siebie, to dopiero drugi dzień ale wiadomości jakie do nas docierają ( telefonicznie) powalają... Zu (dosłownie) kazała sobie wyjąc z buzi rurki, zdjąc maskę bo jej przeszkadza i nie może mówic. Narazie musi leżec nieruchomo, co okazuje się sprawia jej spore trudności. Próbuje wstawac, przewrócic się na boczek. Ania mówi, że rozrabia. Opeka poprostu cudowna, tam dbaja nie tylko o dziecko ale i rodziców.Teraz będą dyżurowac na zmianę,ale ciągle albo Ania albo Sławek będą z Zu.Jest dobrze, to wprawdzie dopiero 2 dzień ale absolutnie nic złego stac się nie może !!!!! Za wzystkie ciepłe słowa serdecznie dziękujemy. |
|
|
|
Rablinka |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
moniqueee |
|
Unregistered

|
I kolejne wieści od babci Zu
QUOTE | 5 dzień po operacji, już czy dopiero... raczej juz. Zuźka jest prosta, plecki goją się, gdyby chodziła brykałaby po szpitalu na nóżkach. Jeździ wózkiem, nie leży, bo trudno ją utrzymac w tej pozycji.Wszystko się ładnie " zamyka" tylko buzia Zuzi nie...!!! Gada jak najęta i cudownie, że tak jest. Więcej je co też b.istotne bo był z niej niejadek lub poprostu przez te wszystkie "krzywizny" niewiele mieściło się w żołądeczku. Rozmawialiśmy z nią, czuje sie dobrze, ma dobry nastrój, wesoła i zadowolona.Cóż więcej trzeba... cieszymy się i czekamy na ich powrót. Trochę to jeszcze potrwa ale "nic to..." w porównaniu z tym co Zu przy pomocy mojej najdzielniejszej CÓRKI ANI osiągnęła. Pozdrawiamy wszystkich |
|
|
|
Dani |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
grazka |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0470 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|