Witam Wszystkie moje kwadraciki już uwiecznione na fotkach więc postanowiłam się pochwalić nimi Oczywiście jestem w trakcie produkcji kolejnych (a w sprawie jednego muszę się udać w pewne miejsce... ) Poniżej mój pierwszy kwadracik - na kołderkę nr 99 dla Antosia
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
no i przyszła pora na następną porcyjkę Kwadracik na kołderkę nr 155 dla Pawełka P. (niestety mam tylko skanik - kolorki w rzeczywistości są żywsze - np. piesek jest w kolorze "śpiącego pieska" na kołderkę nr 129 dla Agatki )
pora na kotkę Cassie na kołderkę nr 176 dla Filipka dzisiaj mogłam ją już wysłać (do dzisiaj był termin xxx ) ale jakoś zimno na dworze więc ją przetrzymam do poniedziałku w domu - ma się ocieplić
przyszła pora na prezentację kwadracika nr 1 z Kubusiem i Tygryskiem na kołderkę nr 177 dla Krzysia te literki z imieniem chyba zrobiłam za małe - mają zaledwie 2,5 cm
przyszła pora na prezentację "kociego" kwadracika na kołderkę nr 181 dla Danusi dzisiaj ok. 4 rano skończyłam go wyszywać - oczywiście w trakcie maratonu nocnego u Kasi.J
no i pora na następnego kiciusia - na kołderkę nr 189 dla Karolinki trochę trwało jego xxx ale momentami miałam dość - musiałam zmyślać bo.....machnęłam się o jeden x
lecę dalej baletniczkę xxx