Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(8) 1 [2] 3 4 ... Ostatnia » ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> wcale się nie denerwuję, że mam cudze kwadraciki, z dedyk. dla pierzastej :) 715
AniaB.
Quote Post

Unregistered

Iduniu, masz rację, nie jest szara. Nie jest też kolorowa. A dzieci lubią kolory.
Renulek
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

daj czerwony, daj czerwony brawa1.gif

tylko taki niefarbujący szok1.gif
PMEmail Poster
idunia
Quote Post

Unregistered

a może tak?
jakość zdjęć jest nędzna - ale mnie się trzęsą ręce jak każdy pamięta- a jak jeszcze musze trzymac nad czymś to aparat nie daje rady złapać ostrości ( za duża amplituda drgań icon_mrgreen.gif
napiszcie czy tak może być - jak nie, to zrobię przerwę i zamówię nowe szmaty

Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Załączony obrazek
ewe36
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: GEDOM

jak dla mnie to za mało czerwonego nie_powiem.gif albo zielonego, albo czerwonego i zółtego nie_powiem.gif
PMEmail PosterAOL
idunia
Quote Post

Unregistered

renulek - jestem świeżo po pruciu poduszki z czerwonym - podpowiem,ze cudne seminole nie przeżyły kontaktu z czerwienią.
czerwonemu zdecydowane - NIE
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

idunia, co do poduszki - to byly szmaty z Ikei z okresu kiedy czerwony nie farbowal, jak sie uszyta rzecz wywiruje po praniu to nie powinno byc zaciekow

teraz szmaty z ikei, fioletowa, pomaranczowa, zolta i czerwona polecam odbarwiac czyli wyprac w goracej wodzie z proszkiem tak z 5-6 razy icon_mrgreen.gif

upieram sie przy zoltym i czerwonym wub.gif wub.gif wub.gif
PMEmail Poster
idunia
Quote Post

Unregistered

no to robimy przerwę na jakieś 2 tygodnie - mnie się wydawało ,że taka spokojna - jednak ożywiona tymi kwiatowymi ramkami jest bardzo ładna- ale znam swoje miejsce w szeregu melduj.gif i z pokorą przyjmuję uwagi wub.gif sad.gif
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

Idunia sonic.gif przeciez nie o miejsce w szeregu chodzi rencia.gif
Nikt tutaj nikogo nie ustawia w zadnym szeregu, jezeli prezentujemy swoja "produkcje w toku" to znaczy ze bierzemy na klate ochy, achy ale i uwagi i sugestie - to czy z nich skorzystasz zalezy tylko od Ciebie, wszak to Ty szyjesz te kolderke icon_mrgreen.gif

i jeszcze jedno, ja sie meza nie pytam czy mu sie podoboba, pytam sie dzieci, czesto prosze zeby Marianna wybrala szmaty pasujace do tego co chce szyc smile.gif Dzieci sa w tej kwestii wspanialymi doradcami smile.gif A facet to zawsze mowi ze ladna, przynajmniej moj hhaahhaa.gif
PMEmail Poster
idunia
Quote Post

Unregistered

taka kolorystyka byłaby ok? ; a dziecku się podoba icon_mrgreen.gif - pierzasta ale ja się broń boże nie dąsam - po to się pytam,żeby wiedzieć czy wszystko ok - wolę teraz coś zmienić niż potem pruć gotową hands81.gif

Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Załączony obrazek
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

Iduniu, masz juz wiele wzorzystych materialow, dodaj jednolite, to nada tej kolderce wyrazistosci i podkresli ladnie hafty..........

ide juz, i tak za duzo gadam rencia.gif
PMEmail Poster
idunia
Quote Post

Unregistered

nie idź, nie idź - tylko doradź - zośka już kończy śniadanie może coś u mnie na wsi znajdę icon_mrgreen.gif - czyli tych nie zamawiać - tylko pójść w kierunku jednokolorowych ( żółtych i czerwonych?
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

taaaaaaa jest icon_mrgreen.gif abbra.gif
PMEmail Poster
MagdaK
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

tak tak, Pierzasta ma rację- wyraziste jednokolorowe w połączeniu z wzorkowymi materiałami dadzą lepszy efekt niż wzorkowe i wzorkowe smile.gif
PMEmail Poster
agmazur
Quote Post

nie do opanowania

ja też potwierdzam ze swej strony... koniecznie jednokolorowe! za dużo wzorków przyprawia o zawrót głowy... karuzel.gif karuzel.gif może być czerwony, żółty, ale i myślę, ze ciemniejszy niebieski... dla chłopca w sam raz icon_mrgreen.gif wub.gif

trzymam kciuki, powodzenia! 08.gif wub.gif abbra.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteAOL
BeataK
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

Iduniu Twoje pastelowe szmatki są śliczne ale bardziej by pasowały do dziewczęcej delikatnej i romantycznej kołderki wub.gif .
Do Boba ,koparek i placu budowy dla chłopca,nawet małego trzeba zdecydowanych kolorów. abbra.gif
Żeby ożywić trochę te piękne hafty wub.gif
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (8) 1 [2] 3 4 ... Ostatnia » Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 1.0808 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved