Bardzo serdecznie dziekujemy piękne prezenty. Przed chwila otrzymaliśmy paczkę i bardzo sie cieszymy. Blanka wlasnie śpi- później zrobię zdjęcia i doślę. Dziękuję też za list. Na prawdę sprawiło nam to wiele radości. Dzieci ciesza się poduszkami i miłym zaskoczeniem były dla nas karteczki z życzeniami. Pozdrawiam !!!
i takie cudne zdjecie tu nad paczką pochyla się rodzeństwo Blanki: tu jest Klaudia, Kinga i Konrad ...
mamy obiecane kolejne zdjecia
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Skoro przeniesiono moje zachwyty jak sie cieszę z kolejnego uśmiechu na twarzach dzieci muszę sie powtarzać: pozdrawiam i ściskam Blankę, jej rodzeństwo oraz rodziców
Bardzo nam zależało, zeby Blanka dostała szybko kołderkę, ponieważ czekała ją w sierpniu operacja. Dziś mama Bloanki do mnie napisała, dziewczynak jest po operacji i wszystko jest dobrze, zresztą same poczytajcie
Obiecałam, że odezwiemy się po operacji, już minął miesiąc. Zabieg był 5 sierpnia. Blanka bardzo szybko odzyskała siły, już na drugi dzień odłączyli ją od respiratora, a do domu wróciłyśmy już12 sierpnia. Kołderkę oczywiście Blanka miała, ze sobą Chcę powiedzieć, że nie tylko Blanka jest zadowolna z prezentu, ponieważ reszta naszych dzieciaków przed spaniem- czasem ze łzami w oczach szuka swoich poduszeczek ( i nie mam na myśli najmniejszych dzieci Natomiast Blanii kardiolog jedno lekarstwo odstawił, a drugiego dawkę zmniejszył- jest dobrze. Pozdrawiamy serdecznie wszystkie Ciocie Kołderkowe!!!