|
Kołderka dla Zenusia, nr 635, Teletubisie, Makowa Panienka
Carol270 |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
Melduję, ze Makowa Panienka jest w trakcie wyszywania, ale mam apel do wszystkich bardzo dzielnych i zdolnych cioć tworzących wzorki: nie ustawiajcie w programach maksymalnych rozmiarów obrazka, myślę, ze takie ustawienie 80x80 krzyżyków byłoby optymalne. Z reguły te obrazki sa bardzo "pełne" (rozumiecie o co chodzi prawda? nie tak, jak np. w Tygrysku puchatkowym, gdzie jest np. dużo przestrzeni miedzy tułowiem a ogonem). Efekt jest taki, ze ta przestrzeń obrazka jest prawie w całości wypełniona krzyżykami i naprawde można mieć dosyć po tygodniu haftowania liscia;-) Co prawda o gustach się nie dyskutuje, ale w moim odczuciu też na kołderce wyglądają takie obrazki "subtelniejsze" jeśli chodzi o rozmiary. Oczywiście to nie jest żaden zarzut, jestem dzielna i liść już wyhaftowałam, jestem w trakcie skrzydeł, ale tak mi po prostu przyszło do głowy i chciałam sie podzielić swoimi przemyśleniami, które dotyczą też innych przerabianych przez ciotki obrazków, które wyszywałam kiedyś wcześniej...
|
|
|
Dani |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0467 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|