|
Andrzejek jest zadowolony ()
MagdaK |
|
nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

|
Mail taki przyszedł do mnie QUOTE | Witamy serdecznie naszą ciocię kołderkową panią Magdę ,Chcieliśmy zawiadomić panią że kołderka już dotarła do nas . Andrzejek po odpakowaniu tego pudełka wziął tę paczuszkę pobiegl do taty i mówił ,, tatuś zobacz mam prezent ,, i tak się cieszył że już śpi pod kołderką ..Kołderka jest ,,piękna '' Andrzej mówi superowa i kochana .Na konika powiedział że to jest ,,Kamyk'' na którym jeżdzil w Rusinowicach na turnusie . Chcieliśmy wraz z Andrzejkiem bardzo, bardzo , bardzo Wam wszystkim podziękować za serce, radość, miłość i sloneczko które emanuje z tej prześlicznej kołderki .Zdjęcie Andrzejka z kolderką prześlemy jak tylko siostrzenica przyjedzie i zrobi zdjęcie bo my nie mamy takiego aparatu ,ale będzie na pewno . Dziękujemy za wszysto , pozdrawiamy bardzo goraco ,całujemy i życzymy aby Wasza milość i to ciepło , które bije z tych kochanych serc nigdy nie wygasło . Kochane Ciocie Kolderkowe Wszystkie jesteście poprostu WSPANIALE...... Dziękuje - Andrzejek ,mama i tato ....... |
zdjęcia w galerii jeszcze nie ma,bo mi się zapomniało wstawić (w aparacie jest na razie) ale naważniejsze, że Andrzejek zadowolony
|
|
|
Jolcia |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
QUOTE | życzymy aby Wasza milość i to ciepło , które bije z tych kochanych serc nigdy nie wygasło |
|
|
|
hania61 |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
Osia |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
eBeata |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
graga |
|
wpadł po uszy

|
|
|
|
sasaya |
|
wpadł po uszy

|
wspaniałe słowa, aż łezka mi sie w oku zakręciła
|
|
|
kornelia |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
Pierzasta |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
agmazur |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0894 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|