|
Moja pierwsza paluszkowa, dla Marysi 652
cebulka |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
to ja też dorzucę swoje trzy grosze  prywatnie jetem za tym, by kołderki paluszkowe były jak najbardziej kolorowe, oczywiscie stawia to przed szyjącą wyzwanie, bo tło kwadracików jest kolorowe, na samych kwadracikach sporo się dzieje, wiec trzeba bardzo uważnie dobierać kolor ramek (zwłaszcza, ze najczęściej nie ma tam gdzie poszaleć, bo kwadraciki paluszkowe są sporo większe od haftowanych). i - jak się da - to warto sięgać po rózne faktury materiału, albo właśnie fajnie wypikować, zeby było jeszcze bardziej ciekawie dla paluszków To, że dziecko nie widzi, nie oznacza dla mnie, ze kołderka powinna być malo kolorowa, monotonna itp, bo przecież jest szyta dla dziecka. a wspaniale będzie jak spodoba się też wszystkim jego bliskim kończąc ten przydługi wywód - mnie się pomysł Korneli podoba, a jak do tego jeszcze dojdą pikowanki, które wzbogacą fakturę kołderki (a wiemy, jak świetnie Kornelia potrafi czarować igłą) to będzie rewelacyjna kołderka, która na pewno spodoba się i MArysi, i każdemu kto na nią spojrzy
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.3709 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|