|
669 - Rafałek śpiewa dla wszystkich cioteczek, czyli kołderka z fortepianem :)
Kasia Ino-Ino |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
Kochane Cioteczki! kilka chwil temu odebrałam wruszające podziękowania, które w imieniu Rafałka napisała mama Agnieszka: QUOTE | Droga Kasiu.
Właśnie dzisiaj dostaliśmy paczkę z kołderką- . Jest to dla nas bardzo szczęśliwy dzień a dla Rafcia wyjątkowy.Dzisiaj leży w łóżku ponieważ jest chory.Bardzo sie ucieszył , nie umiem opisać tego słowami jaka radość zapanowała w nim.Natychmiast kazał sie przykryć i ciągle pytał czy to dla niego i od kogo.Dostaliśmy paczę krótko przed 18. Właśnie miała się zacząć ,,Jaka to melodia" tym bardziej szczęście było podwójne bo śpiewał ze szczęścia i w dowód wdzięczności zaśpiewał dla wszystkich ,,cioteczek" wielkie dzięki. Wręcz krzyczał przez mikrofon ,,dzieki , dzięki , dzięki wielkie dzięki".Jego radość była ogromna.Dotykał każdy kwadracić i podziwiał.Nie przypominam sobie kiedy ostatnio tak się cieszył.Nie myślałam , że tak zareaguje.Dlatego w imieniu Rafcia jak i naszym pragnę podziękować z całego serca. A Ty Droga Kasiu przekaż w naszym imieniu innym cioteczkom wielkie dzięki od nas.Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za szczęście naszego synusia.Macie naprawde WIELKIE SERCA. W załączeniu przesyłam zdjęcia zrobione na ,,gorąco"- .Na jednym z nich Rafcio śpiewa dla Wszystkich cioteczek ,,Wielkie dzięki". Za wiele nie potrafi śpiewać ale Wielkie dzięki wręcz krzyczał- . Jeszcze raz DZIKUJEMY. |
i chwilkę potem drugi mail  : QUOTE | Droga Kasiu! Z tej radości zapomiałam wysłać zdjęć.Na jednym z nich Rafcio śpiewa dla Was. Jeszcze raz pozdrawiam i życze dużo zdrówka. |
|
|
|
Kasia Ino-Ino |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
Kasia Ino-Ino |
|
nie do opanowania

|
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
Agni Sz-n |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
hania61 |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
BeataK |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
eBeata |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
agmazur |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
Grazia |
|
wpadł po uszy

|
|
|
|
danuta47 |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1789 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|