Kochane kołderkowe Ciocie,dziękujemy za przepiękną kołderkę[dzisiaj własnie odebrałyśmy].Klara nie umie jeszcze mówić ale po Jej zachowaniu było widać ,że jest zachwycona prezentem.Rozłożyłam kołderkę na podłodze a Ona od razu się na nią położyła i zaczęła głaskać.Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo poruszy mnie ten widok,bardzo gorąco Wam dziękuję Drogie Ciocie w imieni Klary i swoim.Postaram się jak najszybciej dosłać zdjęcie Klarci w kołderce. Ps.Na trzeciej kopii był bardzo niewyrażny adres Cioci Kingi,bardzo bym prosiła o przesłanie mi tego adresu.Dajecie nieraz dużo więcej radości naszym dzieciom niż ludzie nam bliscy,jeszcze raz bardzo dziękujemy za ten promyk nadziei w dobrych ludzi. Z poważaniem Klarcia i Iza
tutaj Mam Klary przysłała piekny pokaz slajdów pt. Bukiet dla przyjaciół, ale jeszcze nie umiem go wstawic
Dopiero dziś wróciłam z dwutygodniowej wyprawy i bardzo się cieszę, że kołserka dotarła!!! Jestem szczęśliwa, że mogłam wraz z innymi ciociami sprawić Klarze i jej rodzinie tyle radości.
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)