|
Kołderka Bianeczki (kol. 335)+
Antosia |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
|
|
|
lucyna112 |
|
Unregistered

|
Jak to dobrze, że kolejne dziecko jest szczęśliwe
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
......
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
,,,,,,

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
.m

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE | Droga Pani Anno ! Wczoraj otrzymaliśmy paczkę lecz dopiero dziś zdecydowałam o jej otwarciu, ponieważ Zuzia była na feriach i dziś powróciła. Chciałam aby cała rodzinka uczestniczyła w tej radosnej chwili. Bianeczka była zafascynowana kolorami ! Przekładała kołderkę z jednej rączki do drugiej, choć przyznać muszę, że najbardziej interesowały ją wyhaftowane zwierzaczki ! Misia to nawet chciała sobie wydłubać ! A podusia śliczna i Zuzia bardzo ją polubiła - dziwiąc się jak można tak pięknie i dokładnie haftować - trzeba mieć do tego talent - stwierdziła. A i karteczki piękne, pomysłowe i miłe. Tyle radości sprawiliście mojej małej rodzince ! Prawdziwe święto ! Pani Anno ! To niesamowite dla mnie , że ktoś nieznany chce pomóc chorym dzieciom . Że podarowaliście mojej chorej, małej córeczce jakąś cząstkę swego życia, wyszywając zwierzaczki ! To znaczy więcej niż prezenty , które mozna kupić. Ale tak byłoby łatwo.Kupić i już. Ale postanowić i wyszyć obrazeczki to już nie jest tak łatwo. Dziewczynki wiedzą o tym dobrze, prawda ? To wymaga czasu. Dziękuję Wam z całego serca za to co zrobiliście dla Bianeczki. Sprawiliście jej tyle radości i nie jeden a sto uśmiechów dziś u niej wywołaliście ! Pani Anno, gratuluję uczennic, są to wartościowe dzieci wrażliwe na chorobę innych . I chętne do pomocy. Zawsze wierzyłam że dobro raz dane wraca do nas z podwójną siłą. Tego Wam wszystkim życzę w imieniu swoim jak i moich córek a w szczególności Bianki, bo o nią tu przecież chodziło. Chcę też podziękować niesamowitej cioci Jolci, mistrzyni w swym fachu ! Takie cudeńko wyczarowała, że nie dziwi mnie fakt pobytu kołderki na wystawie. Dla mnie to ona zdobyła złoty medal !
Przesyłam zdjęcia z otwierania paczki z kołderką. Wyślę je na raty, bo obawiam się że za jednym zamachem nie przejdą. Nie mogłam się zdecydować które są najładniejsze więc przesyłam wszystkie !! Dziękuję, bardzo dziekuję. |

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
mmm

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
mmm

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
mam też inne literki ;)

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
bbb

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
vvv

|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
jjjjjj

|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1293 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|