Ostatnia Wiadomość - nie widoczny
Nie masz dostępu do oglądania Hyde Parku.

(2) [1] 2  ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Dla Michasia 730
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Aktywista

Drogie koleżanki-cioteczki, trochę się ostatnio nie udzielałam w tym temacie, szyjąc cichaczem, że tak powiem i trzeba to zmienić rolleyes.gif
Kołderkę dla Michasia zaczęłam na naszym spotkaniu w Warszawie, nie skończyłam wierzchu nie tylko z powodu braku swojej maszyny ale i dlatego iż uczestniczyłam tylko jeden dzień (można się tłumaczyc do woli icon_mrgreen.gif )

Nasza droga koleżanka-cioteczka Pierzasta bardzo słusznie zwróciła mi uwagę, za co jej serdecznie dziękuję, abbra.gif że nie uważnie czytam forum, bo nie wiedziałam że materiały usackie sa skrupulatnie rozdzielane : po jednym na kołderkę.
Kajam się więc, bo użyłam dwóch i nie zwalę już tego na swój gen blondynki, bo on tu akurat najmniej zawinił ale efekt wyszedł całkiem niezły , chociaż bez prucia napewno się nie obejdzie bo w kilku miejscach mi się nie zbiegło nie_powiem.gif trudno
Matriału zostało tyle, że napewno wykorzystam go do następnej kołderki więc Pierzasta mi wybaczy cmokacz.gif

Ale się rozpisałam rencia.gif

Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Załączony obrazek
PMEmail Poster
anwe
Quote Post

wpadł po uszy

Dla mnie super, z zazdrością czekam na ciąg dalszy, mnie maszyna do szycia się boi.

brawa1.gif brawa1.gif brawa1.gif
PMEmail Poster
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

QUOTE (kornelia @ May 6 2009, 14:16)

Matriału zostało tyle, że napewno wykorzystam go do następnej kołderki więc Pierzasta mi wybaczy cmokacz.gif

Pierzasta wybaczy, tym bardziej ze to zolte to pozostalosci z uszycia innej kolderki, o ile wiem.... icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
PMEmail Poster
Stella
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

QUOTE (Pierzasta @ May 6 2009, 15:43)
QUOTE (kornelia @ May 6 2009, 14:16)

Matriału zostało tyle, że napewno wykorzystam go do następnej kołderki więc Pierzasta mi wybaczy  cmokacz.gif 

Pierzasta wybaczy, tym bardziej ze to zolte to pozostalosci z uszycia innej kolderki, o ile wiem.... icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

Pierzasta, mogę wrzucić taki cytacik a'propos szycia kołderki przez Kornelię?

Miłe złego początki , a koniec jeszcze milszy..... brawa1.gif

jak widać , na kołderkach nie zmarneje się nawet resztka po szyciu innych kołderek smile.gif
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

Powiedziałam tak w dobrej wierze Pierzasta nie_powiem.gif bo tak sadziłam biorąc ją w Swiętochłowicach, jednak teraz tak do końca to nie jestem pewna rencia.gif wybacz i nie bij za mocno upssss.gif bo mnie w krzyżu strzyka
PMEmail Poster
Pierzasta
Quote Post

nie do opanowania

no to chyba powinnas dostac w leb sonic.gif walek.gif walek.gif walek.gif
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

No tak bolą mnie plecy to walisz po głowie sonic.gif i tak za mądra nie jestem a jeszcze tę resztę chcesz uszkodzić obrazony2.gif
PMEmail Poster
Jolcia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

Kornelia by.gif dawaj dalej bo ja z tych ciekawych efektów końcowych czekam.gif
PMEmail PosterICQ
Ancalima
Quote Post

nie do opanowania

QUOTE (Jolcia @ May 6 2009, 18:40)
Kornelia by.gif dawaj dalej bo ja z tych ciekawych efektów końcowych czekam.gif

przecież musi urosnąć na pięcie a to tak szybko nie rośnie
icon_mrgreen.gif
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

No właśnie icon_mrgreen.gif i jeszcze musze troche popruc a to też zajęcie bez Tereni dość pracochłonne rencia.gif
PMEmail Poster
ena
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Admin

uwielbiam te nasze rozmówki lezeikwicze.gif lezeikwicze.gif

Kornelia, tak bez obrazy, czy Ty juz u lekarza byłas, now iesz którego lekarza senzasperanza.gif nie_powiem.gif

bo to nie jest normalne dziwic się ze cos w krzyzu strzyka skoro sie od maszyny nie wstaje icon_mrgreen.gif
jak nie kolderka, to wielgachne prezenty , to znów spotaknia szyciowe, zas kołderka...

Kornalio czy Ty wogole sypiasz? lomatko.gif
PMEmail PosterAOL
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

Ena cheche.gif cheche.gif cheche.gif czasem sypiam i nawet nie sama icon_mrgreen.gif ja się kiedyś leczyłam ale jak mi lekarz z westchnieniem i spojrzeniem ala' ach te baby powiedział, że się na to nieumiera i na co się będę na starość leczyć, to go pożegnałam i czekam co z tego wyniknie czasem, jako że mnie stać upssss.gif spotykam sie z jakimś dobrym masażystą albo kręgarzem i dalej udaję młódkę,

Ale masz rację obie moje pasje i szycie i pisanie odbywa się na siedząco i nawet stołek ortopedyczny czasem uwiera mnie w cztery litery, to wtedy w ramach relaksu sprzątam, prasuję, gotuje albo idę do ogrodu cheche.gif ja bym nie zniosła nic nie robienia senzasperanza.gif ale przyznam się bez bicia robię w niedziele maratony filmowe i ogłupiam się kilka godzin kryminałami by wrócić do normalności icon_mrgreen.gif ( mój ślubny uważa że fajnie mnie podrażnić tekstami typu : jesteś leniwa i daleko ci do mojej babki, kiedyś go ukatrupie becki.gif za te gadki)
PMEmail Poster
Terenia
Quote Post

nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

Musisz mi to prucie do Tarnowskich Gór podrzucić, bo zdaje się wyjazd z dziećmi i ich mamusią mi się szykuje na weekend smile.gif
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

cheche.gif cheche.gif Och Tereniu kochana jesteś, ale to było nie fair wobec twoich wnuków abbra.gif dam radę wszak to nie forum dla mięczaków icon_mrgreen.gif
PMEmail Poster
kornelia
Quote Post

nie do opanowania

Nie będę zakładała nowego tematu wstawię zdjęcie kołderki 678 dla Judytki tutaj icon_mrgreen.gif znaczy zdjęcie pikowanek z bliska resztę obejrzycie sobie w galerii jak już się tam znajdą icon_mrgreen.gif

hurra1.gif maszyna wróciła z naprawy hurra1.gif hurra1.gif

Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )
Załączony obrazek
PMEmail Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.1334 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

Kołderki istnieją od 16 marca 2004 roku, a w tym miejscu jesteśmy od sierpnia 2005 roku

copyright by Edek z Krainy Kredek

MKPortal M1.0 Š2003-2005 - All Rights Reserved