mam pytanko: jakie powinny być wymiary kołderki z 9 kwadratów wg moich obliczeń moja wyjdzie 108/145. Czy tak może zostać?
i szukam materiału na plecki, myślałam że mam (bo mam słodkie misiaczki) ale niestety wykorzystam je na dwie mniejsze kołderki (materiał jest za wąski)
Zagląda, tylko jakoś mi padło na oczy po tym weekendzie. Powymądrzałam się co nieco na temat tej kołderki w Hyde Parku. 145 to za dużo. Zanim pozszywasz, poukładaj i pokaż nam tutaj, to będziemy razem radzić.
3 kwadraty, które są w środku, są większe od pozostałych. Inaczej zającowi bym uszy przyszyła gdybym się sugerowała miarą najmniejszego z kwadratów. ...a materiał na plecki już mam właśnie wróciłam ze sklepu i mam różowy w biedroneczki
Agnieszka, ciachnij dół - to dobrzy pomysł zdecydowanie, jak by Ci się przypadkiem chciało pruć, to byś mogła też zmniejszyć szerokość tych poprzecznych pasków
a lamówkę dałabym pomarańczową, ładnie zamknie kołerkę a jak juz wszsytko zrobisz, to ja się będę mogła ponapawać widokiem tej kołderki w realu i to mi się najbardziej podoba