|
828- poczułam wielka chęć
Grażka |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
Osia |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered

|
QUOTE (ena @ Jul 24 2009, 20:22) | sama sie nakarmiłam rózowymi, |
I nawet jednej mi nie zostawiłaś.
|
|
|
Stella |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
Bożenko  , gdzie jesteś ! Tak cię wzięło ,że aż wciągnęło ? Ja chcę dzisiajszy odcinek "Opowieści o dwóch kołderkach"  Nie mogę sprzątac chałupy na niedzielę przez ciebie Enusiu  , bo musze tytaj zagladać . . .. . Enusiu pokaż coś jeszcze...... , bo naprawdę nic nie robię , tylko siedzę przy komputerku
|
|
|
Stella |
|
nie do opanowania

Grupa: Użytkownik

|
QUOTE (ena @ Jul 25 2009, 12:32) | Stella spokojnie mozesz sobie sprzatac
teraz gotuje obiadek, rozprawiam z fachowcem i co nieco dziubdziam
|
Uwaga, uwaga - dałam się namowic na sprzątanie  No i w zasadzie mam sporo zrobione .... poczyszczone "na glanz " okna, płytki , kafelki , blaty i to ,co sie dało glancować  Odkurzone też, podłogi wymyte też .... Eniusiu , ty się sprężaj ! Jeszcze tylko już uprane , wykrochmalone i wysuszone firany mam odprasować , no i na okna zawiesić ! Potem zapastowac podlogi i luuuuuuz!!! Czy wtedy bedzie juz cos nowego do ogladania???? PS, klawiatura mi sie zbiesila  , nie mam znakow polskich i zadne dzialania nie moga mi jej przywrocic
|
|
|
ena |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
oczywiscie szycie kolderki się nie liczy bez prucia oto pechowy kwadracik pierw przyszyłam górny pasek odwrotnie poprawiłam, cos mi sie nie podobało, ale machnełam ręka - wszak musi byc juz dobrze doszyłam paseczki i  wyszło szydło z worka zapomniałam dociac kwadracik w poziomie
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
agmazur |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1713 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|