|
kołderka - książeczka bajkowo-muzyczna, temat do dyskusji
tilda |
|
Unregistered

|
Witam Was serdecznie i trochę nieśmiało, bo poraz pierwszy .... Wszystkie Wasze pomysły są fantastyczne, ja również mam skromną propozycję. wg mnie kołderka mogłaby przedstwiać znaną chyba wszystkim piosenkę o farmie "Stary Donald farmę miał ia-ia-o! Na tej farmie...itd" (jeśl to już było, wybaczcie ).To jakby śpiewana bajeczka o zwierzątkach, wraz z ich odgłosami. Na kwadracikach można by było umieścić zwierzątka wraz z odpowiednim fragmentem piosenki (osia i vira, dzięki za natchnienie!) Posiadam idealny wzór (zwierzątka realistyzne, myślę, że odpowiednie do wieku chłopca), to tylko przykład, ale jeśli się przyda będzie mi niezmiernie miło.
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
tilda |
|
Unregistered

|
 Dziękuję Mamak, ja też tak myślę. Niezależnie, który z pomysłów zostanie przyjęty z niecierpliwością czekam na zapisy, może uda mi się załapać na kwadracik
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0451 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|