|
910- Oliwierek jest zachwycony :)
ena |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
własnie dostałam wiadomosc od pani Marioli, mamy Oliwierka co wam bede pisac , przeczytajcie same QUOTE | Witam serdecznie kołderkowe Ciocie Pragnę poinformować, że prześliczna kołderka dotarła do Oliwierka. Jest BAJECZNA, kolorowa, z ulubionymi zwierzątkami, trafiona sto procent. Oliwierek jest nią po prostu zachwycony jak również pozostała część rodziny. Wszędzie ją nosi ze sobą, wszystkim pokazuje i obowiązkowo oczywiście śpi pod nią. Poduszka z ukochanym tygrysem (tym prawdziwym a nie bajkowym) jest kolejną niespodzianką zaskakującą Oliwierka, poczuł się taki dumny i duży. Takiej radości i zaskoczenia już dawno nie widziałam na buzi synka. Wasz trud i praca opłacała się. Ja ze swej strony chciałam powiedzieć, że jestem bardzo mile zaskoczona. Na kołderce tak starannie jest każdy szczególik dopracowany, że przeszło to moje najśmielsze oczekiwania. Ta Ciocia, która szyła kołderkę kojarzy mi się z taką pracowitą mróweczką. Wogóle cała oprawa jest starannie i misternie dobrana, widać włożone w to wielkie serce. śliczna karteczka z pieskiem, taka od serduszka. Dziękuję za wszystko, za kołderkę, podusię, karteczkę i za te słowa - tak bardzo ważne słowa, których człowiek potrzebuje. DZIKUJEMY Oliwierek i mama Oliwierka |
|
|
|
mila |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
hania61 |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
medardka |
|
wpadł po uszy

|
|
|
|
ReniaS |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0792 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|