Grupa: Leon Zawodowiec
Oto list i zdjęcia które zawitały do mojej skrzynki mailowej
Szanowna Pani, w imieniu mojego syna Mateuszka oraz naszej całej rodziny składam wyrazy największej radości oraz wdzięczności za otrzymaną i przepięknie wykonaną kołderkę oraz cudowne podusie przytulanki dla Majci i Marcelka. W momencie otrzymania przesyłki radość była niesamowita, Mati jest bardzo zachwycony tak piękną, kolorową kołderką a Marcelek z Majcią nie rozstają się z podusiami, bardzo, bardzo DZIKUJEMY!!!!!. Jak widać bardzo dużo serca i poświęcenia w nią włożono, jest cudowna, gwarantują, że będzie służyć przez długie, długie lata. Przesyłam fotki z pierwszej nocy pod przepiękną kołderką Matiego oraz Marcelka, który czaił się jak Majcia zaśnie i poprosił mnie " mamuś mogę chociaż na chwilką wziąć podusie Majci", na której zasnął )))). Z całego serca DZIKUJEMY wszystkim tym, którzy przyczynili się do wyszycia przepięknych kwadracików i dla Pani za wykonanie tego cudownego mega arcydzieła:)))) Bardzo przepraszam, że nie odpisałam zaraz po otrzymaniu czyli w piątek ale było to spowodowane awarią lini telofonicznej. Gorąco pozdrawiam i życzę wielu sukcesów, w imieniu całej rodziny z PODZIKOWANIEM Małgorzata .)))))))))) i zdjęcia oczywiście
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )