|
Wielki Konkurs Regionalny, bierzemy się do ...zabawy
Vella |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
QUOTE (eBeata @ Sep 13 2010, 8:14) | wyszyć jak najwięcej, wzory dowolne, ale punkty można zdobyć za...popularne 1 pkt Kubus Puchatek, Tygrysek, Prosiaczek 3 pkt dla starszych chłopców i dziewczyn- realistyczne 5 pkt Królik, Sowa, Hefalump, Kangurzyca, Maleństwo, Krzyś i haft z grupą przyjaciół Kubusia 10pkt |
|
|
|
Vella |
|
nie do opanowania

|
QUOTE (Eni @ Sep 13 2010, 9:32) | zgadzam się z kk_karol, po co mam wyszywać kwadraty za 1 pkt, jak mogę za 10, ten sam czas pracy, a niekiedy i mniej potrzeba |
Bo to o to pewnie chodzi, żeby te najrzadsze i najbardziej potrzebne zrobić w duzych ilościach  W grę wchodzą tylko zapasiki, czy zapisowe kwadraty też się liczą w punktacji? I tak mi jeszcze przyszło do głowy, a może osobną grupę (region internetowy :P ) by stworzyły dziewczyny z Naszych Haftów? Taka przyjazna rywalizacja, dla motywacji? O ile zechcą oczywiście, bo to mój pomysł sprzed chwili.
|
|
|
nia-nia |
|
powoli wsiąka

|
hej! ja tez, ja też  Poproszę o zapis do grupy I - północny zachód (pomorskie) QUOTE | No tak, o Kłapouchym nikt już nie pamięta, zawsze go pominą w zabawie... sad.gif |
a to mój ulubieniec, rozumiem, że Kłapouchy to za 10 pkt
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 1.0381 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|